Renault1916v
Image default
Bedrijven

Ga voor een uniek interieur met mozaiektegels

Is het een goed idee om hexagon vloer tegels te gebruiken?

Overweegt u op dit moment hexagon vloer tegels in uw huis te laten leggen? Hoewel dit voor iedere ruimte in huis een mooie optie is die momenteel erg trendy is, blijven veel huiseigenaren en vastgoedinvesteerders er vanaf omdat ze denken dat het er binnenkort verouderd uitziet, en kiezen ze voor meer traditionele vierkante of rechthoekige tegels. Echter leert de ervaring dat eenvoudige geometrische vormen in klassieke kleuren tijdloos zijn. Hexagon vloer tegels zijn absoluut prachtig en veelzijdig, dus als u van deze look houdt, hebt u niets te vrezen!

Hexagon tegels keuken staan bekend om het delicate ontwerp

Er zijn zoveel redenen om van hexagon tegels keuken te houden. Ze zien er niet alleen sensationeel uit en verheffen effectief uw interieurontwerp, ondanks hun delicate uiterlijk, als porseleinen tegels, ze zijn ook zeer duurzaam en slijtvast. De zeskantige vormen bieden renoveerders en bouwers tal van opties, aangezien ze verkrijgbaar zijn in een breed scala aan kleuren, afwerkingen, materialen en maten. Bovendien zijn zeshoekige tegels geschikt voor elke stijl die u in gedachten heeft, hoe gedurfd of subtiel ook.

Hexagon tegels zijn geschikt voor iedere stijl interieur

Kleine witte of crèmekleurige zeshoekige hexagon tegels in combinatie met lichte voeglijnen zien er klassiek, delicaat en vrouwelijk uit, terwijl dezelfde tegels tegen donkere voegen helpen om een vintage look te krijgen. Als u op zoek bent naar een ultramoderne stijl, kies dan voor donkere, extra grote zeshoekige tegels en verwonder uw gasten met een onverwachte, stijlvolle look die wonderen kan doen in een modern appartement of een royale villa.

Ga voor stijlvolle mozaiek tegels badkamer

Van de badkamer en keuken tot de wasruimte en de patio, deze mozaiek tegels badkamer zien er geweldig uit als vloerbedekking, met muren en achterwanden.