Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

De Indian Scout Motor, het paradepaardje van Indian

De Indian Scout Motor weet een tijdloze stijl feilloos te combineren met modern design. Een combinatie die u als motorrijder een uitstekende ervaring bezorgt. Het jarenoude icoon is niet lang geleden in een nieuw jasje gestoken en voorzien van de meest geavanceerde technologieën. H.D. Service Venlo is Nederlands enige motorzaak waar u zoveel Amerikaanse motoren vindt. Naast Harley Davidsons zijn ook de Victory en Indian motoren ruim vertegenwoordigd. De Venlose specialist opent zijn deuren zes dagen per week voor geïnteresseerden.

De geschiedenis van de Indian Scout Motor

De Indian Scout Motor is een voertuig van de Indian Motorcycle Company. Het eerste model kwam in de jaren twintig van de vorige eeuw op de markt. Tien jaar later werd een tweede lijn gelanceerd. Diverse legermodellen werden in de Tweede Wereldoorlog door zowel de Amerikanen als de geallieerden gebruikt. In de loop van de vorige decennia is het merk Indian regelmatig van eigenaar gewisseld. Tien jaar geleden kocht Polaris Industries Inc. het bedrijf.

Kenmerken van de motor

De Indian Scout Motor is voorzien van een vloeistofgekoelde V-twin motor met maar liefst 100 pk. Dit betekent dat u met dit type motor stevig kunt accelereren en andere weggebruikers eenvoudig kunt passeren. Het lage zadel en het lichtgewicht frame staan ook nog eens garant voor comfortabele motorritten waarbij het u aan zelfvertrouwen niet hoeft te ontbreken. Indian Scout motoren beschikken over een eersteklas voorwielophanging en Pirelli banden.

Een van de bekendste specialisten binnen de Benelux

H.D. Service Venlo mag zich al een kwart eeuw officieel dealer van Indian motoren in Nederland noemen. De specialist is overal en altijd een begrip onder motorrijders. De expert behoort tot de vijftien officiële dealers van de Benelux en biedt tevens een ruim aanbod occasions. Bovendien kunt u bij het bedrijf terecht voor alle reparatiewerkzaamheden en ombouw.

https://www.hdservicevenlo.nl/