Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Dé autogarage van Veldhoven en omstreken

Omdat hij mogelijkheden zag op het gebied van autogarages in Veldhoven en omgeving heeft Rick Neggers recent besloten zijn eigen autobedrijf te beginnen. Onder de naam Neggers Auto’s heeft hij een autogarage in Veldhoven opgericht die mensen met auto’s in de gehele omgeving kan helpen met een verscheidenheid aan diensten. Met klanten uit omringende steden als uit Nuenen, Helmond, Valkenswaard, Heeze, Eersel, Hapert en Waalre is het bedrijf hard op weg om dé autogarage van Veldhoven en omstreken te worden.

 

Neggers Auto’s levert een diversiteit aan diensten, van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden van zowel kleine als grote auto’s tot het uitlezen van storingen of de verkoop van hoogwaardige occasions. Ook is de autogarage in Veldhoven erkend door de RDW, wat betekent dat het bevoegd is om APK-keuringen uit te voeren.

Veilig de weg op met Neggers Auto’s

Als specialist op het gebied van alles wat met auto’s te maken heeft snapt Neggers Auto’s als geen ander het belang van een hoge verkeersveiligheid. Als autogarage in Veldhoven zien zij mensen het liefst in goed functionerende en veilige auto’s rijden. Om die reden worden onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aangeboden voor auto’s van alle merken en formaten. Door middel van periodiek onderhoud worden problemen voorkomen en kunnen onnodige reparatiekosten beperkt gehouden worden.

Als RDW-erkende autogarage in Veldhoven kan ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) verzorgd worden, welke in Europa wettelijk verplicht is. Mocht er iets mis blijken te zijn dan wordt de auto vakkundig gerepareerd. Met Neggers Auto’s kan iedereen in Veldhoven en omgeving altijd met een goed gevoel de weg weer op.

Een autogarage in Veldhoven met hoogwaardige occasions

In het bijzonder heeft Neggers Auto’s zich als autogarage te Veldhoven gespecialiseerd in de verkoop van occasions. Er wordt regelmatig gezocht naar auto’s van hoge kwaliteit die vervolgens doorverkocht kunnen worden.

Occasions zijn auto’s die al eerder zijn verkocht en waarvoor dus al eerder een kentekenbewijs is afgegeven. Neggers Auto’s selecteert al zijn occasions op zorgvuldige wijze en verkoopt enkel auto’s van hoge kwaliteit, die nog in uitstekende staat zijn. Er is een groot aanbod aan occasions beschikbaar die tegen scherpe prijzen te koop staan.

In contact komen met Neggers Auto’s?

Om verder te informeren naar het aanbod aan occasions of een afspraak te maken voor reparatie- of onderhoudswerkzaamheden of de APK kan contact opgenomen worden met de autogarage in Veldhoven. Dat kan per telefoon via 06 – 343 800 06, of door middel van het contactformulier op de website.

http://www.neggersautos.nl