Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Conferentieruimte Amsterdam Amstel

Een geschikte locatie vinden voor conferentieruimte in Amsterdam is niet altijd even makkelijk in een grote stad. De locatie moet goed bereikbaar zijn voor uw gasten die zowel reizen met het openbaar vervoer als met de auto. Ook spelen de aanwezige faciliteiten en service vaak een grote rol bij het maken van de juiste keuze voor een zaal. Daarnaast is de uitstraling en sfeer binnen het congrescentrum bepalend voor uw conferentie. Daarom is het belangrijk om een locatie te kiezen waar u vertrouwen in heeft en past bij uw bedrijf.

Uit onderzoek is gebleken dat vergaderen in natuurlijk daglicht de creatieve geest bevordert en bijdraagt aan een betere concentratie. Het is zelfs goed voor de afwisseling om te vergaderen op een externe locatie. U wordt minder gestoord tijdens uw conferentie en uw gasten nemen de agenda van de conferentie serieuzer. Het geven van een succesvolle conferentie wordt mede mogelijk gemaakt door het gebruik van professionele apparatuur. Faciliteiten zoals audiovisuele apparatuur, een draadloos presentatiesysteem en een Lcd-scherm zijn onmisbaar bij het geven van een goede presentatie. Door een inspirerende locatie uit te kiezen stimuleert u niet alleen het out-of-the-box denken maar u vergadert ook nog effectiever.

Als u op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie dan bent u bij Van der Valk conference hotel Amsterdam Amstel aan het juiste adres. Het nieuwe hotel is zeer geschikt voor zowel zakelijke ontmoetingen als feestelijke partijen. De zalen beschikken over veel daglicht en de nieuwste apparatuur. Laat u door het salesteam adviseren over de juiste tafelopstelling om uw conferentie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Bij Amsterdam-Amstel kunt u kiezen uit verschillende vergaderarrangementen of u kunt uw wensen met het salesteam bespreken. Het hotel heeft een ervaren salesteam samengesteld zodat u op een professionele manier geholpen wordt.

Bij interesse voor zaalverhuur in Amsterdam bij Van der Valk neemt u telefonisch contact op via 020 80 01 100 of u mailt naar www. vandervalkamsterdam. com.

https://www.vandervalkamsterdam.com