Renault1916v
Image default
Dienstverlening

Verloven of trouwen? Kies de juiste ring!

De uitstraling van uw huwelijk dient maximaal te zijn. Het is de meest feestelijke dag die u zich kunt voorstellen. Dit geldt voor de plechtigheden, de feestelijkheden en de kleding die gedragen wordt. Maar het meest duurzame dat u samen na deze dag overhoudt, is natuurlijk de trouwring die u beiden draagt.

Trouwring naar wens

BijzondereTrouwringen .nl is de digitale etalage van goudsmid en ontwerper Hildardjan Verweij. U kunt zich hier verregaand verdiepen in wat er allemaal mogelijk is. Zo komt u bijvoorbeeld al snel uit bij de platina trouwringen in het assortiment. Natuurlijk met de hand gemaakt en bestaande uit het witste en hardste metaal dat er voor trouwringen bestaat. De prachtige glans die deze trouwringen laten zien, is feitelijk onovertroffen. Natuurlijk kunt u hierbij kiezen voor combinaties met briljanten en diamanten die naar wens in deze ringen worden gezet.

Vorm en materiaal dat bij u past

Maar misschien richt u zich niet enkel op het materiaal, maar speelt u vooral graag met de vorm. U zult dan genieten van de collectie aparte trouwringen die op onze website staat. Uitzonderlijke vormen die zowel rond als vierkant kunnen zijn, zetten op kunstzinnige wijze uw huwelijk luister bij. Witgoud, geelgoud en roodgoud zijn prachtige materialen die Hildardjan Verweij gebruikt om met de vorm te spelen.

U bent welkom

Uiteraard is het niet de bedoeling dat u deze ringen online bestelt. Wordt u getroffen door de vormen en de sfeer van onze collectie, dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek. U kunt hierbij kiezen voor onze vestiging in Amersfoort of onze vestiging in Veenhuizen. In beide gevallen wacht u een persoonlijke ontvangst en een luisterend oor voor al uw wensen. Wij verzoeken u zich bij ons aan te melden zo’n 5 tot 7 maanden van te voren. Dit kunt u direct via de website doen. Klik gewoon op de button ‘Afspraak maken’ en u komt gelijk in ons handige afsprakenscherm terecht. Daar kunt u zelf de datum en het tijdstip kiezen. Vereert u ons met een bezoek, dan staan wij u uitvoerig te woord. Graag tot ziens!

 

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/