Renault1916v
Image default
Bedrijven

Het effect van een efficiënte magazijnrichting merkt u in het hele bedrijf

Efficiënte inrichting magazijn

Een magazijn zorgvuldig (her)inrichten vergroot zowel de capaciteit als de efficiëntie. Een goede inrichting magazijn creëert namelijk al snel extra ruimte. Zorgt u bovendien voor een logische organisatie, vindt iedereen het gezochte product snel terug. Hierdoor wint u heel wat tijd, waardoor u op lange termijn heel wat kosten bespaart. Zoekt u een specialist in magazijninrichting, moet u bij DPV Montage zijn. Van (de)montage tot de inrichting en zelfs het verhuizen van een magazijn, DPV Montage kan het allemaal!

Veilig en doeltreffend

Magazijninrichting lijkt iets heel simpel, maar er komt toch meer bij kijken dan u denkt. Om de veiligheid en de gebruiksvriendelijkheid te garanderen, laat u dit werk dan ook best aan vakmensen over. Dankzij hun jarenlange ervaring weten de professionals van DPV Montage hoe ze de ruimte optimaal kunnen benutten. Ze plaatsen de verschillende magazijnstellingen op een doeltreffende manier, zodat het werk er alleen maar makkelijker op wordt!

Verplichte keuring magazijnstellingen

Een magazijn kan niet efficiënt ingericht worden zonder stellingen. Dit gaat van palletstellingen tot legstellingen en tussenvloeren. Om de veiligheid in elk magazijn te verzekeren, is een jaarlijkse keuring magazijnstellingen verplicht. DPV Montage beschikt daarom over gediplomeerde keurders die nakijken of alle stellingen aan de Europese normen voldoen. De veiligheid van alle werknemers moet namelijk op elk moment voorop staan.

Professionele service

DVP Montage biedt een totaalpakket aan op gebied van magazijninrichting. Hun professionele medewerkers zoeken steeds de veiligste en meest efficiënte oplossing voor uw opslagruimte. Bovendien voldoen al hun producten aan de Europese richtlijnen. U weet dus zeker dat u met het beste materiaal werkt. Dankzij DPV Montage zal uw hele bedrijf vlotter en doelgerichter werken, iets waar uw onderneming natuurlijk alleen maar bij gebaat is!

https://www.dpvmontage.nl/