Renault1916v
Image default
Vakantie

Alle voordelen van de Raclet vouwwagen op een rij

Als u graag comfortabel en niet al te duur kampeert, is een Raclet vouwwagen precies wat u nodig heeft. Bij Struckman Recreatie uit Zuid-Holland koopt u deze. Raclet staat bekend als een van de goedkopere opties voor onderdak op een camping. Uiteraard zijn er verschillende modellen vouwwagens van dit merk,  dus de prijzen verschillen tussen de 4000 en 7000 euro. Omdat u in categorie 1 blijft met deze Raclet vouwwagen brengt het rijden op de Franse autosnelwegen geen extra kosten met zich mee. Ook is hij zuinig in energiegebruik, omdat het een licht en compact formaat vouwwagen is. Wilt u dit ook? Lees dan snel verder.

Waarom kamperen met een vouwwagen fantastisch is

Een vouwwagen is een ideaal kampeermiddel. Hij is compact om mee te nemen, maar hij is ruim als u hem hebt opgezet op de kamping. Tevens is het opzetten van een vouwwagen minder complex dan het opzetten van een tent. Als u niet aan het kamperen bent, stalt u de vouwwagen eenvoudig aan de kant in uw garage of in een schuur. Op de camping biedt de Raclet vouwwagen alles wat u nodig heeft. U kunt een keuken op de vouwwagen aansluiten en er is plek voor zeker twee tot drie slaapcompartimenten. Tevens kunt u onder de vouwwagen eenvoudig al uw spullen stallen, zodat u dus altijd alles bij de hand heeft wat u wilt. Bent u een echt buitenmens? Dan kunt u heerlijk voor uw vouwwagen op klapstoeltjes zitten en genieten van de schaduw die de luifel met zich meebrengt.

Kies voor optimaal comfort

U kunt zelfs mensen langs laten komen op de camping en een extra slaapcompartiment voor hen opstellen. De Raclet vouwwagen is zelfs voorzien van bedden met lattenbodem zoals u thuis gewend bent. Het slaapcomfort is dus optimaal! Wilt u graag de vouwwagen met eigen ogen bekijken? Dan gaat u langs bij de specialist in Zuid-Holland. Zij hebben een ruime showroom waar u alle modellen kunt bekijken en uiteindelijk een keuze kunt maken.

https://struckman.nl/