Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Aanhanger huren in Wageningen?

Wilt u graag een aanhanger huren in de omgeving van Wageningen? Dan bent u meer dan welkom bij Tasman Verhuur. Naast aanhangers verhuren wij ook personenauto’s en diverse verhuisbussen. Wat uw klus ook is wij hebben altijd een geschikte bus of andere verhuisartikelen voor u in ons assortiment. Naast het verhuren van personenauto’s, verhuisbussen en aanhangwagens kunt u ook bij ons terecht voor een professionele verhuisservice. 

Een aanhanger huren in Wageningen bij Tasman Verhuur

Bij Tasman verhuur kunt u een aanhanger huren in Wageningen en kunt u kiezen uit diverse soorten aanhangwagens. Eén van onze aanhangers is de open enkelas. Deze is 250 bij 125 centimeter en heeft een gewicht van 170 kilogram. Deze aanhangwagen is onder andere geschikt voor diverse meubels maar raden wij aan om niet te gebruiken als u bijvoorbeeld zand of stenen wilt vervoeren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de open tandemas. Deze aanhangwagen heeft dezelfde afmetingen maar is steviger in gewicht. Deze aanhangwagen is overigens juist wel geschikt voor het vervoeren van zand en stenen. De huif enkelas is een gesloten aanhangwagen en heeft een groot laadvermogen en is wederom geschikt voor grotere meubels. Tot slot hebben wij de gesloten tandemas in ons assortiment en beschikt over 2 achterdeuren en een zijdeur waardoor u makkelijk en veilig meubels kunt vervoeren. U kunt bij alle aanhangwagens ervoor kiezen om deze een dagdeel, dag, 2 dagen of langer dan een week te huren. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een lijst met extra’s, waaronder een kruiwagen, oprijplaat, steekwagen, een groot of klein meubelhondje en een piano dolly. Alles om het vervoeren gemakkelijker te maken. Denk er wel om dat een witte plaat altijd verplicht is. Deze witte plaat leveren wij niet mee en moet u zelf meenemen. 

Verhuisservice

U kunt ook bij Tasman Verhuur kiezen voor de verhuisservice. U kunt ons al inhuren vanaf €69 per uur. Hierbij heeft u al een verhuisbus van 20 m3 en één verhuizer erbij. Heeft u meer hulp nodig? Ook dat is geen enkel probleem U kunt extra verhuizers erbij inschakelen vanaf €49 per uur per extra verhuizer. Kijk op https://tasmanrent.nl/aanhanger-wageningen-huren/ voor meer informatie.