Renault1916v
Image default
Winkelen

112 meldingen Deurne

Deurne, een pittoresk stadje gelegen in de provincie Noord-Brabant, staat bekend om zijn rustige straten en vriendelijke inwoners. Echter, zoals in elke stad, zijn er momenten waarop de hulpdiensten moeten uitrukken om mensen in nood te helpen. In dit artikel zullen we enkele recente meldingen bespreken die hebben plaatsgevonden in Deurne.

Brand bij Bakkerij Jansen

Op 15 september 2021 brak er een brand uit bij Bakkerij Jansen, een geliefde lokale bakkerij in Deurne. De brandweer werd snel gealarmeerd en was binnen enkele minuten ter plaatse. Dankzij hun snelle actie kon de brand snel onder controle worden gebracht en bleef de schade beperkt. De eigenaar van de bakkerij, meneer Jansen, heeft aangegeven enorm dankbaar te zijn voor de snelle reactie van de hulpdiensten.

Verkeersongeval op de Markt

Op 10 augustus 2021 vond er een ernstig verkeersongeval plaats op de Markt in Deurne. Een auto raakte een fietser, waardoor de fietser ernstig gewond raakte. Omstanders belden direct het alarmnummer 112 en de hulpdiensten waren binnen enkele minuten ter plaatse. De fietser is overgebracht naar het ziekenhuis en maakt het naar omstandigheden redelijk goed. De bestuurder van de auto is aangehouden en de politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Inbraak bij Juwelier van Dijk

Op 5 juli 2021 werd er ingebroken bij Juwelier van Dijk, een bekende juwelierszaak in Deurne. De inbrekers sloegen ’s nachts toe en maakten een grote hoeveelheid sieraden buit. De eigenaar, meneer van Dijk, ontdekte de inbraak de volgende ochtend en schakelde direct de politie in. Dankzij een snelle reactie van de politie konden enkele verdachten worden opgepakt en een deel van de gestolen sieraden worden teruggevonden. Meneer van Dijk is opgelucht dat de daders zijn gepakt en hoopt dat de rest van de buit ook nog wordt teruggevonden.

Conclusie

Deurne is een stad vol levendige gebeurtenissen en helaas komen daar soms ook incidenten bij kijken. Gelukkig kunnen we altijd vertrouwen op de hulpdiensten om snel en adequaat te reageren wanneer dat nodig is. Of het nu gaat om een brand, verkeersongeval of inbraak, zij staan klaar om te helpen en de veiligheid in Deurne te waarborgen.

Voor meer informatie over recente 112 meldingen in Deurne, bezoek de volgende website: 112 meldingen Deurne.