Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Welke verpakkingen zijn hersluitbaar?

Veel Nederlanders gebruiken plastic zakjes. Zo bergt u hier mogelijk schroeven, spijkers of andere kleine spullen in op. Hierdoor voorkomt u dat deze spullen op een gegeven moment overal rondslingeren. Daarnaast gebruiken veel mensen plastic zakjes om etenswaren in te doen. Zo doet u uw brood mogelijk wel in zo’n verpakking als u naar het werk gaat of iets in wilt vriezen. Vaak worden deze zakjes na eenmalig gebruik weggegooid. Zonde, want dit levert veel onnodig afval op. Kiest u voor ziplock zakjes? Dan hoeft u hier niet bang voor te zijn. Dit zijn namelijk hersluitbare zakjes. Daarnaast zijn er nog allerlei verpakkingen die hersluitbaar zijn. We zetten er hieronder een aantal op een rijtje.

Gripzakjes

Wanneer u op zoek bent naar hersluitbare verpakkingen, is de kans groot dat u bij gripzakjes uitkomt. Deze verpakkingen zijn voorzien van een zogeheten gripsluiting. Het openen van deze hersluitbare verpakking spreekt voor zich. Het afsluiten is ook niet lastig, maar toch gaat het nog weleens mis. U moet er namelijk voor zorgen dat de gripsluiting goed in elkaar valt als u een gripzakje afsluit. Gebeurt dit niet? Dan kan de inhoud alsnog uit het zakje ontsnappen. Controleer ook goed of de sluiting van begin tot eind goed dicht zit. Het gebeurt namelijk ook regelmatig dat de sluiting slechts gedeeltelijk dicht zit.

Ziplock zakjes

Ziplock zakjes worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld etenswaren of (kleine) spullen in op te bergen. Dit komt voornamelijk doordat ziplock zakjes hersluitbaar zijn. Grote voordeel van deze verpakkingen is dat u ze makkelijk afsluit. In tegenstelling tot gripzakjes hoeft u bij ziplock zakjes namelijk niet twee kanten op elkaar te drukken. Ziplock zakjes zijn aan de bovenkant namelijk voorzien van een soort ritsje. U sluit deze verpakking simpelweg door de ziplock van de ene naar de andere kant te bewegen. Hierdoor is het vrijwel onmogelijk om ziplock zakjes niet goed af te sluiten. Zodoende hoeft u niet bang te zijn dat er iets uitvalt of dat voedingsmiddelen in het zakje bederven.

Stazakken

Wilt u voedingsmiddelen of vloeistoffen lucht- en vochtdicht bewaren? Dan kunt u deze in een plastic bakje doen. Daarnaast gebruiken veel mensen ziplock zakjes om etenswaren in te bewaren. Probleem is alleen dat u voedingsmiddelen en vloeistoffen niet makkelijk in ziplock zakjes giet. Als u alleen bent, is de kans groot dat er veel overheen gaat. Gelukkig kunt u ook voor stazakken kiezen. Net als ziplock zakjes en gripzakjes zijn dit namelijk ook hersluitbare zakjes. Doordat ze blijven staan giet u er bijvoorbeeld makkelijk een vloeistof in.

Hersluitbare verpakkingen kopen

Zoekt u hersluitbare zakjes? Dan bent u bij Blok Packaging aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk verschillende soorten hersluitbare verpakkingen, waaronder gripzakjes, ziplock zakjes en stazakken. Deze verpakkingen bestelt u bij ons makkelijk en snel online. Doet u dit op werkdagen voor 17.00 uur? Dan versturen wij deze dezelfde dag nog. Hierdoor wordt uw bestelling meestal de volgende dag al geleverd. Wanneer uw order een minimale bestelwaarde van 99 euro heeft, verzenden wij uw hersluitbare verpakkingen ook nog eens gratis.

 

https://blokpackaging.com/

Gerelateerde artikelen

Dit moet je weten als je online bouwmaterialen wilt kopen!

Hoe werken inclinometers?

Zo kies jij een websitebouwer