Renault1916v
Image default
Vervoer en transport

Rijplaten, draglineschotten en rioolafsluiters

Of het nu gaat om een tijdelijke oprit over een weiland, een zandstrand, of om uw mooie werk op straat te beschermen, wij bieden versteviging of bescherming van uw ondergrond met wegplaten of trekapparatuur.

Speciale rijplatenwagen

Er zijn speciale rijplatenwagens te huur welke speciaal gemaakt zijn voor het uitleggen van rijplaten. Deze wagens kunnen worden verreden vanaf de kraan. De chauffeur kan daardoor snel en veilig zijn werkzaamheden uitvoeren. Ook geeft deze hoge positie een beter zicht op het werk, waardoor hij zeer nauwkeurig de rijplaten en draglineschotten kan plaatsen.

Advies

Wij helpen u graag bij grote projecten of bij een strakke planning. Een van onze projectmanagers kan u adviseren over de locatie, welk type oprit of tractielijn en welk bedrag het beste is voor uw project. Samen maken we een plan van aanpak. Dit zorgt voor een snelle uitvoering en vermijdt onnodige kosten.

Rijplaten van H van Meekeren Infra B.V.

Bij H. van Meekeren Infra B.V. zijn altijd duizenden rijplaten op voorraad. Hierdoor zijn wij altijd in staat om zowel stalen als kunststof rijplaten snel te leveren. Bij aankoop van rijplaten kunt u deze altijd afhalen in ons magazijn in Westerbroek of bestellen voor werk. Wij kunnen het transport van uw goederen volledig in eigen beheer verzorgen. Vrachtwagens hebben vaak laadkranen, waardoor zelfs goederen ter plaatse kunnen worden gelost. Van Meekeren Infra B.V. het werkt zelfs op de Duitse markt. Wij informeren u over de mogelijkheden. Naast de verkoop van stalen en kunststof rijplaten zijn wij actief in de verhuur van rioolafsluiters en de verkoop van hardhout (en draglineschotten)

https://www.vanmeekereninfra.nl/

Gerelateerde artikelen

Zonder goede verlichting mag je niet rijden met je aanhanger!

Koelkast vervoeren Service right Koeriers

Een container huren in Overijssel wel heel eenvoudig