Renault1916v
Image default
Muziek

Muziek maken op de muziekschool in Hardinxveld-Giessendam

Wil je muziek komen maken op dé muziekschool van Hardinxveld-Giessendam? Je bent van harte welkom! Bij de Popschool maakt het namelijk niet uit welk instrument je wilt bespelen of wat je doelen zijn, je bent altijd welkom. Bij de Muziekschool in Hardinxveld-Giessendam kun je bijvoorbeeld leren drummen, leren zingen, in een band leren te spelen en nog veel meer. De leraren werken samen met jou om je persoonlijke doelen te bereiken en te verleggen. Maar bovenal ze leren je plezier te hebben in het maken van muziek.

Welk lesaanbod bied de muziekschool van Hardinxveld-Giessendam?

Bij de muziekschool in Hardinxveld-Giessendam hebben ze een ruim aanbod aan instrumenten die ze je kunnen leren bespelen. Zo is het lesaanbod enorm groot. Denk bijvoorbeeld aan leren drummen of het leren bespelen van een snaarinstrument of leren zingen. Zo kun je zelfs les volgen om een singer songwriter te worden. Er is van alles. De Popschool staat voor kwaliteit van de lessen, karakter in het maken van muziek, maar bovenal het plezier hebben van het creëren van muziek. De lessen zijn op jou aangepast en zo zullen ze dus ook voor iedereen verschillen. Het maakt niet uit of je nou jong bent of oud, bij de Popschool ben je altijd van harte welkom. Zij willen hun liefde voor muziek graag met jou delen.

Plan je proefles nu in

De muziekschool in Hardinxveld-Giessendam biedt nu ook een gratis proefles aan. Zo kun jij ontdekken of je muziekles leuk vindt. Ook hier kun je zelf kiezen welk instrument je wilt bespelen. De docent gaat jou helpen je persoonlijke doelen te bereiken en te overtreffen. Zij zullen je leren hoe je kwalitatief goed een instrument bespeelt en ze zullen je met plezier helpen om er een leuke les van te maken. Wil jij een proefles aanvragen? Of wil je meer informatie over de Popschool, dé muziekschool van Hardinxveld-Giessendam? Neem dan snel contact met de Popschool. Zij kunnen je verder helpen of een proefles inplannen.