Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Mijn ervaringen met een Renault CAPTUR 0.9 TCE iNTENSE importeren uit België

Zoals mijn familie en vrienden wel weten van mij ik ben een zelfverklaard francofiel. Ik heb een passie voor alles Frans. Het Franse elftal, eten, vakantie, muziek en ook auto natuurlijk. Ik koop alleen Renault.

Nu wil het zo zijn dat de prijzen van Renault voertuigen in Nederland in mijn belevingswereld aan flinke prijsverhoging onderhevig zijn. En dat maakt me somber. Tot mijn oom me op een dag een gouden tip gaf. De gouden tip is, kijk bij onze zuiderburen, die hebben een veel gunstigere automarkt. Ja ik weet al dat sommige dingen in België gewoon beter zijn. Zij zijn er wel bij op het WK voetbal wij niet. En goed vuurwerk kan je ook maar beter in Vlaanderen kopen. En ze hebben natuurlijk Helmut Lotti en Herman Brusselmans, niet te vergeten.

Enfin, ik bezocht dus de Belgische variant van de AutoScout24 websites. En ik zag direct de CAPTUR die ik zo graag wilde hebben. En voor minder dan 15.000 Euro. En niet veel KM op de kilometerstand. Wie had dat in zijn of haar stoutste dromen durven dromen? Ik niet anders.

Ik contact opnemen met de advertentie partij. Aardige vrouw. Beleefd zijn ze ook toch die Belgen. Enfin, alles is bijna helemaal rond. Maar ik hikte enorm op tegen papierwerk en BPM. Ik vond al wel deze pro bono BPM aangifte dienst. Maar had alsnog geen zin in gezeik met Car-Pass en CVO en dat soort documenten. Dus dacht. Waarom besteed ik het niet geheel uit aan iemand die er zijn brood mee verdient, die kan mij zelfs nog meer besparen waarschijnlijk. Mijn tip: Renault CAPTUR kopen in België met EasyImport. Zeer goede ervaringen. Prima service verlening. Geen enkel obstakel. Geen gezeik, iedereen rijk zoals Van Kooten en De Bie zeiden.

Een update (juni 2018): auto rijdt nog steeds goed. Helemaal tevreden. Ik kan dit iedereen van harte aanbevelen!