Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Kwalitatief en duurzaam hekwerk

Bent u de eigenaar van een groot bedrijf en wilt u uw bedrijfsterrein afbakenen? Of zoekt u naar een hekwerk dat moet dienen als een ballenvanger voor een speelplaats? Of zoekt u naar een oplossing voor zowel mens als dier? Hoe dan ook, u bent op zoek naar een hekwerk van goede kwaliteit. U wilt namelijk niet dat u een hek heeft geplaatst dat vervolgens uit elkaar valt of waar dieren zo door heen lopen. Een partij waar u verzekerd bent van de beste kwaliteit duurzame hekwerken is Arfman. Deze partij is al ruim 45 jaar gespecialiseerd in het plaatsen van hekwerk voor onder meer de overheid, natuurorganisaties, aannemingsbedrijven en particulieren. Deze partij is dus ook een betrouwbare adviseur voor iedere situatie. Meer weten over de mogelijkheden van het hekwerk van Arfman? Lees dan verder.

De mogelijkheden

Een van de specialisaties van Arfman is de fauna techniek. De fauna-afrasteringen van Arfman hebben twee functies. Zo voorkomen deze afrasteringen dat dieren de weg op kunnen komen, maar dit hekwerk zorgt er ook voor dat dieren naar een passage worden geleidt waar zij veilig de andere kant van de weg kunnen bereiken. Arfman komt altijd tot de beste oplossing voor zowel mens als dier. Naar fauna techniek vindt u hier ook houten hekwerken. Deze hekwerken bieden de ideale oplossing om een veilige omgeving te creëren waar dieren kunnen grazen en leven. Bij Arfman heeft u keuze uit diverse poorten en houtsoorten om zo het hekwerk naar eigen smaak bij de omgeving te laten passen. Deze partij heeft niet alleen hekwerken van hout, ook voor stalen hekwerken bent u hier aan het juiste adres. Deze stalen hekwerken zijn zeer geschikt voor kinderdagverblijven, trapveldjes of langs het spoor. Het spoorgerelateerd hekwerk van deze partij voldoet aan de richtlijnen van ProRail en is 100% veilig en niet klimbaar.

Meer informatie over de hekwerken

Wilt u meer weten over de diverse manieren van afrastering van Arfman? Dan kunt u gerust contact opnemen met deze partij. Zij kunnen u alles vertellen over hun mogelijkheden en zij helpen u zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie

https://www.arfman.nl/