Renault1916v
Image default
Vervoer en transport

Inboedel of auto vervoeren? Huur een aanhanger bij JobCar

Staat u op het punt nieuwe meubels en / of apparaten en andere kostbare spullen te vervoeren? Bij JobCar kunt u een moderne gesloten aanhanger huren. Daarbij heeft u de keuze uit allerlei modellen. We noemen een enkel as geremde aanhanger met een huif als afsluiting, een enkel as geremde aanhanger die door middel van een harde opbouw is afgesloten en een dubbel as tandem aanhanger met huif. De laadvermogens zijn respectievelijk 350 kg met een maximaal toegestane massa van 750 kg, 920 k g met een maximaal toegestane massa van 1350 kg, 580 kg met een maximaal toegestane massa van 1100 kg. Welke het ook wordt, voor het disselslot (om auto en aanhanger te bevestigen) hoeft u niet te betalen. Het JobCar-team assisteert bij het vastkoppelen en controleert of de lampen het goed doen. U gaat dus veilig de weg op!

Autoambulance 

De veelzijdigheid van JobCar blijkt uit het feit dat een autoambulance huren tot de mogelijkheden behoort. Wat is een autoambulance precies? Andere benamingen zijn autotrailer of auto-transporter. Op autoambulances worden auto’s getransporteerd. Via rijplaten kan de wagen erop worden gereden. Rijdt de auto niet meer, dan kan gebruik worden gemaakt van de hand lier. Vervoer van lange en brede planken en balken gebeurt tevens middels trailers. Door middel van spanbanden kan de auto of het materiaal bevestigd worden. JobCar heeft 2 transporters in de verhuur:

  • een van 400 x 182 cm met een laadvermogen van 1540 kg;
  • een van 405 x 200 cm met een laadvermogen van 2464 kg.

Beide zijn per week / dag / periode van 3 uur te huren. Moet u de grens over? Geen enkel probleem!

Autoambulance huren

Heeft u op korte termijn een autoambulance nodig? Vul dan snel het contactformulier in op de website van JobCar. Twee punten van aandacht. Neem uw rijbewijs + paspoort (of ID-kaart) mee als u de trailer ophaalt. Zorg dat u uw bankpas of cashgeld bij u heeft, zodat u voor vertrek kunt afrekenen.

https://www.jobcar.nl/