Een glazen, kunststof, houten of RVS naambord bestelt u bij Naambordkopen.nl

Een mooi RVS naambord of een mooie naamplaat van natuursteen of hout, die kunt u aanschaffen bij Naambordkopen.nl. Het voordeel van een houten bordje is dat het in iedere gewenste kleur en maat gemaakt kan worden. Voor de een is een idyllische naamplaat in Engelse cottage stijl perfect. Een ander vindt een stoer schorsdeel veel leuker. Houten naamplaatjes worden helemaal aangepast aan de wensen van de individuele klant.

Hetzelfde geldt ook voor een messing naambord, een natuurstenen plaat en alle andere bordjes van Naambordkopen.nl. De collectie stenen borden is veelzijdig. Zo kunt u kiezen voor graniet, Belgisch blauwsteen of Belgisch hardsteen. De structuur van deze steensoorten maakt iedere naamplaat uniek. Wat de maat betreft, is ook van alles mogelijk. Er zijn borden van 20 bij 25 cm, 20 bij 20 cm, 20 bij 15 cm, 35 bij 15,5 cm, 28 bij 19 cm en 24 bij 19 cm. Op de borden is genoeg ruimte voor naam en huisnummer. Aan het onderhoud zult u niet veel tijd kwijt zijn; een naambord van natuursteen is sterk en duurzaam.

Speciale bordjes voor dierenliefhebbers

Als u een dierenliefhebber bent, is een naamplaatje met daarop een ets een goed idee. Zo’n bord is gemaakt van supreme black graniet. Door middel van een speciale etstechniek wordt op de plaat een afbeelding van een hond of kat aangebracht. De borden zijn gemakkelijk te bevestigen met spiegelschroeven.

Een categorie naamplaten die steeds meer aan populariteit wint, is: verlichte borden. Ze zijn altijd goed leesbaar, ook als het schemert of mistig is. U heeft de keuze uit naamplaten op stroom met ledverlichting en verlichte naamborden op zonne-energie. Led (een afkorting van light emitting diode) werd aanvankelijk alleen toegepast bij indicatorlampjes. Vanaf het moment dat de lichtopbrengst van led toenam, wordt de techniek veel meer gebruikt. Inmiddels is led gangbaar in dagelijks huishoudelijk gebruik. Verlichte naamborden worden gratis verzonden. Alle exemplaren zijn op voorraad en kunnen binnen een paar werkdagen geleverd worden. Heeft u nog vragen? Neem contact op met de klantenservice van Naambordkopen.nl. Hierbij het telefoonnummer en emailadres: 0251-241364, info@ naambordkopen.nl.

 

https://naambordkopen.nl/

Auteur