Renault1916v
Image default
Dienstverlening

9 maanden invulboek

Jouw zwangerschap is een bijzondere periode. De details wil je vastleggen, zodat je geen enkel speciaal moment vergeet. In een 9 maanden invulboek kun je alle weken van de zwangerschap bijhouden. Hoe was de eerste afspraak bij de verloskundige? Wat ging er door je heen toen je het geslacht ontdekte? En wanneer voelde je de eerste bewegingen? Het boek eindigt bij de geboorte, jouw persoonlijke bevallingsverhaal en natuurlijk met een mooie foto van je kleintje!

 

Herinneringen vastleggen

In jouw zwangerschapsboek kun je kwijt hoe je je voelt, welke gedachten er door je heen gaan, hoe anderen reageerden op de zwangerschapsaankondiging en nog veel meer. Niet alleen is er genoeg ruimte om notities te maken, maar ook kun je jouw buikfoto’s, andere foto’s, echo’s, kaartjes en boodschappen van anderen kwijt in jouw zwangerschapsdagboek. Zo creëer je niet alleen een mooie herinnering voor later, maar geniet je ook optimaal van jouw zwangerschap! Ook is het handig dat er ruimte is om to-dolijstjes bij te houden. Zo kun jij niets vergeten.

 

Handige tips in zwangerschapsboek

Een zwangerschapsdagboek helpt je niet alleen bij het bewaren van jouw herinneringen, maar geeft ook praktische tips en to do’s. Zo geven veel 9 maanden boeken per week, twee weken of maand aan hoe groot je kindje nu ongeveer is en welke praktische zaken er geregeld moeten worden. Zo krijg je bijvoorbeeld een reminder om de kraamzorg te regelen, om je zwangerschap bij de zorgverzekeraar aan te melden, wat er allemaal onmisbaar is in de babyuitzet en wat je met je partner moet regelen als je niet getrouwd bent.

 

Zwangerschapsdagboek cadeau doen

Ben jij op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een zwangere vriendin? Dan is een zwangerschapsdagboek erg leuk om te geven. De zwangere kan hierin al haar mooie momenten en bijzondere gebeurtenissen tijdens de zwangerschap vastleggen. Hierdoor maakt ze een tastbare herinnering voor later. Er komt namelijk veel op je af tijdens je zwangerschap. Hierdoor gaan die kleine details vaak verloren, die juist zo kenmerkend zijn voor deze bijzondere periode.