Renault1916v
Image default
Hobby en vrije tijd

Deze fietsenwinkel nabij Nijmegen heeft altijd de juiste fiets

Mari van Rens Tweewielerspecialist in Wijchen, niet ver van Nijmegen, heeft altijd de juiste fiets voor uw situatie. Ze verkopen namelijk allerlei soorten fietsen, van reguliere stadsfietsen tot e-bikes en zelfs een variant erop, de speed pedelec. Men verkoopt hier overigens niet alleen fietsen voor woon-werkverkeer, maar ook kunt u hier terecht voor bijvoorbeeld mountainbikes, die geschikt zijn voor fietstochten door de mooie natuur. Wat voor fiets u ook zoekt, u vindt in deze fietsenwinkel in Wijchen, regio Nijmegen altijd de juiste fiets. Wilt u hogere snelheden op de fiets kunnen halen dan normaal gesproken, dan kiest u voor een speed pedelec. Deze e-bikes hebben extra sterke accu’s. De fietsen worden tevens gemaakt van extra licht metaal, zodat de wrijving met het wegdek minimaal is. Door al deze omstandigheden halen speed pedelecs snelheden tot wel 45 kilometer per uur.

Maak gebruik van de expertise van deze tweewielerspecialist

Bij Mari van Rens Tweewielerspecialist werken er een aantal echte specialisten, die vaak al enkele jaren ervaring hebben met diverse soorten fietsen. Dit is heel fijn als u wel wat advies kunt gebruiken bij het aanschaffen van een nieuwe fiets. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de e-bike, dé trend in fietsland de afgelopen jaren? De specialisten vertellen u er alles over. Wilt u na dit gesprek overgaan tot het kopen van een e-bike? Dan adviseert men u graag verder. Er wordt dan bijvoorbeeld gekeken naar uw lichaamsbouw, uw conditie en naar de afstanden die u normaal gesproken aflegt. Om naar uw werk te gaan heeft u bijvoorbeeld een andere fiets nodig dan voor leuke fietstochtjes in uw vrije tijd. U krijgt zo een goed advies over de aankoop van een goede e-bike.

Stel uw vragen in deze fietsenwinkel niet ver van Nijmegen

Bent u benieuwd geworden naar het ruime aanbod aan fietsen bij deze fietsenwinkel in Wijchen, in regio Nijmegen? Bekijk dan alle fietsen eens rustig in de online catalogus. Ziet u een fiets die u wel wat lijkt? U kunt deze dan kopen in de fietsenwinkel in Wijchen, nabij Nijmegen. Men beantwoordt hier natuurlijk al uw vragen, en u kunt ook een proefrit maken als u dat wenst.

https://marivanrens.nl/