Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Zo richt je een project in op maat!

Zo richt je een project in op maat!

Als je opzoek bent naar een partner om jou te helpen bij het inrichten van een project, ben je bij Kato aan het juiste adres. Bij de start van een nieuw project zoek jij waarschijnlijk de hulp van een partij die ervaren is en de ins en outs weet van het vak. Voorbeelden van projecten zijn bruiloften, dinershows en andere horeca evenementen. Ook in de hotellerie zijn projecten geen uitzondering. De meeste inrichtingen van projecten die gedaan worden zijn bij de zakelijke markt, zoals vergaderruimtes van kantoren of spreekruimtes bij grote conferences. Benieuwd hoe jouw project op maat gemaakt kan worden? Lees dan snel dit blogartikel verder!

 

Er is heel veel mogelijk!

In de openingsfase van het project wordt er vooral gevraagd wat de klant nou precies wil. In deze eerste fase kan de klant doorgeven aan de projectinrichter wat precies de wensen zijn. Er wordt vaak in deze fase al bepaald wat precies de stijl van de inrichting van het project moet worden, deze moet uiteraard goed aansluiten bij de identiteit van het bedrijf. Wanneer dit niet het geval is krijg je een onherkenbare inrichting.

 

Tijd om bezig te gaan

Als alle wensen in kaart zijn gebracht en de stijl gekozen is, wordt het tijd om het ontwerp werkelijkheid te gaan maken. In deze fase is het aangeraden een moodboard, vlekkenplan of een ander hulpmiddel op te stellen. Het is belangrijk een goed visueel plan te maken voor je het in realiteit gaat uitvoeren.

 

Van papier naar realiteit

Is het ontwerp voor jouw project klaar? Dan is het tijd om de inrichting echt realiteit te maken! Je kan tijdens het aanschaffen van meubilair ook denken aan een aantal belangrijke zaken zoals duurzaamheid. Dit zorgt voor een goed imago, kostenbesparing en een bijdrage aan een groenere wereld. Benieuwd hoe jij een duurzame inrichting verzorgd? Neem dan eens een kijkje op de website van Kato

 

https://katoprojecten.nl/