Renault1916v
Image default
Entertainment

Workshops die bedrijven op weg helpen

De impactvolle workshops voor bedrijven van 2BEmoved bieden u een hele fijne kijk op het gebied van teambuilding. Dit bedrijf uit Haarlem biedt u dit aan in de vorm van theater. Bedrijfstheater, om exact te zijn. Op deze manier komt u met behulp van theatrale concepten in aanraking met verhalen of veelvoorkomende situaties van uw medewerkers en relaties. Dit is een erg plezierige vorm van workshops geven voor bedrijven, aangezien iedereen in staat wordt gesteld om op een entertainende manier nieuwe dingen te leren en perspectieven van hun collega’s te ontdekken.

Een gevarieerd aanbod aan workshops voor bedrijven

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar goede workshops voor bedrijven in het kader van teambuilding en talentontwikkeling? Dan zit u goed bij 2BEmoved! Bij hun workshops wordt uw team aan het werk gezet om zelf een voorstelling te schrijven en uit te voeren. Op deze manier ontdekken veel deelnemers kwaliteiten in zich, waar zij voorheen zich niet bewust van waren. Dit hoeft niet per definitie een acteer- of zangtalent te zijn, maar bijvoorbeeld logistiek nadenken of een talent voor samenwerken. Uiteraard biedt het bedrijf ook andere workshops aan voor bedrijven, waaronder komedie- en goochelshows. Tijdens deze shows wordt uw team in de mogelijkheid gebracht om op een unieke manier samen te werken tijdens een interactieve voorstelling en wordt deze getoond aan een deelnemend publiek dat zowel meedoet als nadenkt. Kortom: een erg fijne manier van nieuwe dingen leren, maar ook om elkaar te leren kennen en te weten wat de beste manier is om met elkaar te communiceren of met elkaar om te gaan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een van de workshops voor bedrijven van 2BEmoved? Of vraagt u zich af of deze manier van deelnemen aan een workshop effectief is voor uw bedrijf? Neem dan contact op met de medewerkers van 2BEmoved, want zij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt dit bedrijf bereiken via de contactgegevens op hun website.

https://www.2bemoved.nl/