Renault1916v
Image default
Beauty en verzorging

Wat is aromatherapie nou precies?

Wat veel mensen niet weten is dat je bij de leuke schoonheidssalon in Nijmegen ook kan kiezen voor aromatherapie. Zoals het woord al aangeeft is het een behandeling die gericht is op geuren en daarbij op de geur van verschillende kruiden in het bijzonder. Zo is lavendel een hele bekende geur die bij de meeste mensen ook wel goed in de smaak valt. Anderen vinden deze geur te heftig of te intens en kiezen liever voor een andere geur. Gelukkig biedt de schoonheidssalon in Nijmegen genoeg geuren aan. Aromatherapie is een behandeling die al jarenlang wordt gedaan, maar tegenwoordig is er niet zoveel over bekend.

Waar kies je de geur op uit?

Je kan de geur voor de aromatherapie in de schoonheidssalon in Nijmegen uitkiezen met het idee dat je het lekker vindt ruiken, maar je kan het ook uitkiezen op zijn werkzaamheid. Zo is eucalyptus goed voor je longen, bijvoorbeeld als je rookt of astmatisch bent. Weer ander geuren zijn goed voor je huid of haar. Als je niet tevreden bent over je huid, misschien omdat je veel acne hebt, dan kun je hier ook een geur op uitzoeken. Als je je haargroei wilt bevorderen dan is hier ook weer wat op verzonnen. Het lijkt misschien bizar dat geuren zoveel voor je kunnen betekenen, maar oordeel niet voordat je het zelf hebt ondervonden.

Keuze genoeg

De schoonheidssalon in Nijmegen biedt op verschillende manieren aromatherapie aan. Zo kan er met de oliën gemasseerd worden, waardoor het goed intrekt op je lichaam. Het kan verdampt worden waardoor je het inademt en het op die manier tot je neemt, maar je kan het ook oraal innemen. Je krijgt dan een flesje met de olie erin en die kan je dan dagelijks of wanneer je het nodig hebt in je mond druppelen. Voor veel mensen is dit een hele prettige manier omdat je zelf in de hand hebt hoeveel je inneemt. Kom snel langs bij de schoonheidssalon in Nijmegen om te kijken wat er bij je past.