Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Waarom een kijkglas handig is

Een kijkglas kan de oplossing zijn om de aanwezigheid, niveau of de stroming van het medium te zien. Hierdoor is het mogelijk om het gehele proces te volgen en te inspecteren. Dit is ideaal als je het proces op de voet moet volgen. Een andere benaming voor een  kijkglas is ook wel controletoestel of inspectiestoel. De materialen waar een kijkglas uit bestaat zijn over het algemeen RVS of stalen basisflens, dekflens, 2 dichtingen en het glas. Bij het kiezen van een kijkglas is het slim om te weten wat de druk, temperatuur van het medium is. De meeste kiezen dan ook een borosilicaatglas of natronkalkglaas. Aan de hand van deze gegevens kan de minimale dikte van het glas worden berekend. 

 

De aandachtspunten 

Als u een nieuw kijkglas wilt aanschaffen, zijn er wel een paar aandachtspunten. Het zou namelijk vervelend zijn als het verkeerde kijkglas afgeleverd wordt. Controleer regelmatig het glas op slijtage, ieder kijkglas kan namelijk slijtage sporen hebben. Het is daarom verstandig om bij het bestellen van een kijkglas altijd een reserve kijkglas mee te bestellen. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om voor dubbel glas te kiezen. Dubbel glas kan namelijk de gehele druk weerstaan. Bij de partij Ebora is het mogelijk om een kijkglas te bestellen die aan uw wensen voldoet. Ze hebben een breed assortiment die onder andere bestaat uit; ronde kijkglazen, rechthoekige kijkglazen, ovale kijkglazen en doorstroomingskijkglazen. 

 

Bekijk de website van Ebora

Zelf het juiste kijkglas uitzoeken kan een hele opgave zijn, er zijn namelijk meerdere factoren waar u rekening mee moet houden. Daarom raden wij u aan om contact op te nemen met een van de experts van Ebora. Op deze manier weet u zeker dat u het juiste kijkglas aanschaft. Naast kijkglazen heeft Ebora een ruim assortiment rondom de techniek. Denk aan; pneumatiek, instrumentatie en appendages. Wilt u meer informatie over deze partij? Neem dan gerust een kijkje op de website of neem contact op met een van de experts. De experts hebben jaren lang ervaring, hierdoor weten ze de antwoorden op alle vragen rondom de techniek. 

 

https://ebora.nl/

Gerelateerde artikelen

3 redenen waarom je bij 24high.nl zou moeten kopen

Besparen op je autoverzekering doe je zó!

Tips bij het uitzoeken van een nieuwe vloer