Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Veilig de weg op met een roof motorhelm

Motorrijden door het prachtige Nederland, of de mooie landschappen van andere landen. Het blijft iets unieks en een mooie ervaring. Als je graag motor rijdt, dan is er een ding natuurlijk heel belangrijk. En dat is beschermende kleding en een goede motorhelm. Zonder deze twee is het niet verstandig om de weg op te gaan. De motorkleding en de motorhelm zorgen er namelijk voor dat je goed beschermd bent als dat nodig is. Zo vertrek je veilig en kom je ook weer veilig thuis. Een roof motorhelm is een hele populaire helm bij motorrijders, deze functionele helm wordt enorm veel verkocht. Het is zelfs een van de meest verkochte motorhelmen op de markt.

Stijlvolle, comfortabele en functionele helm

De roof motorhelm is een hele stijlvolle helm. Hij heeft een matzwarte look, dat maakt dat hij veel stijl uitstraalt. De helm is niet alleen stijlvol, maar hij is ook stoer. Het is een mooi design en ook comfortabel en functioneel. Zo kan de helm op meerdere manieren gedragen worden. Het vizier open of dicht, een overklapbaar kinstuk, die kan open of dicht. Zo kun je iedere dag zelf bepalen hoe je de helm draagt. De helm is daarnaast ook nog enorm comfortabel. Ze hebben fijne kussens en zijn voorzien van een ventilatiesysteem. Dit zorgt er voor dat het op warme dagen niet te warm is. Het vizier is helder en krasvast, wel zo fijn. En het vizier en kinstuk kunnen dus apart van elkaar bedient worden.

Een nieuwe motorhelm kopen

Als je nog niet overtuigd was om een nieuwe motorhelm te kopen dan ben je dat nu waarschijnlijk zeker wel. Een roof motorhelm is een hele fijne helm om op te hebben tijdens het motorrijden. De comfortabele en functionele voordelen maken het een top helm. Ook is hij natuurlijk erg mooi en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De roof motorhelm is dus zeker een geschikte kandidaat voor jouw volgende motorhelm!

https://www.harliepleats.nl/roof-motorhelm/