Unieke rondvaarten tijdens het Amsterdam Light Festival

Dit jaar is de zevende editie van het Amsterdam Light Festival. Dit mag je zeker niet missen! De beste manier om dit festival te bezoeken is via een rondvaart. Lovers Canal Cruises is dé specialist op het gebied van rondvaarten in Amsterdam. Zij bieden verschillende soorten rondvaarten aan tijdens dit spraakmakende festival. Ben je op zoek naar de bekendste en populairste afhaallocatie? Dit is bij het Amsterdam Centraal Station. Hier wacht je met fijne muziek tot de boot arriveert. Uiteraard kun je ook kiezen voor een van de opstaplocaties op het Leidseplein en de kade bij het Anne Frank Huis.

Welk arrangement boek jij tijdens het Amsterdam Light Festival?

Wist je dat je verschillende arrangementen kunt boeken bij Lovers Canal Cruises? Zo combineer je een prachtige rondvaart met een rondje schaatsen op het Museumplein. Dat is pas een gezellig winters uitje! Bij dé specialist in rondvaarten kies je uit verschillende boten. Geniet je tijdens het Amsterdam Light Festival van een luxe salonboot met glühwein, onbeperkte drankjes en snacks? Of kies je voor een intieme rondvaart op een Small Boat? De keuze is geheel aan jou! Eén ding is zeker: jij beleeft een geweldige dag tijdens dit bijzondere festival in Amsterdam.

Boek direct je tickets voor het Amsterdam Light Festival

Lijkt het jou wel wat? Rondvaren met een moderne, comfortabele en verwarmde boot door Amsterdam? Bestel dan vandaag nog je tickets bij Lovers Canal Cruises! Zij zorgen voor een onvergetelijke ervaring. En wist je dat alle boten voorzien zijn van audiocommentaar in het Nederlands en het Engels? Laat weten waar jouw voorkeur naar uitgaat. Zo krijg je leuke en nuttige informatie over de kunstwerken en kunstenaars. Op de website van Lovers Canal Cruises boek je eenvoudig je tickets voor een rondvaart of een compleet arrangement. Selecteer een datum en tijd om je rondvaart te maken en wees zeker van je tickets voor een geweldige dag.

Auteur