Renault1916v
Image default
Bedrijven

Tuinhuis op maat

Een tuinhuis op maat

Het is de wens van veel mensen: een tuinhuisje of blokhut in de tuin. Een schuurtje is handig, een garage biedt al meer ruimte, maar een tuinhuis met overkapping is echt multifunctioneel. U kunt er al uw tuingereedschap in kwijt, de fietsen kunnen er in en in de zomer kunt u zelfs heerlijk overdekt genieten van uw tuin.

Blokhut naar wens

Natuurlijk, u kunt allerlei soorten tuinhuisjes, schuurtjes en blokhutten kopen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten, in diverse materialen en daarnaast heeft u veel kleurkeuze. Met een schuur op maat bent u echter volledig zelf aan zet. U geeft exact aan welke afmetingen u wilt. U weet immers ook exact waar u uw tuinhuis op maat voor gaat gebruiken. U krijgt dus ook niets meer en niets minder dan precies wat u graag wilt, waar u behoefte aan heeft.

Sessie of samenzijn?

U kunt uw tuinhuis met overkapping voor meerdere doeleinden gebruiken. Wellicht hebt u behoefte aan meer leefruimte en wilt u het gebruiken om te lezen, om te schrijven of biedt het een rustige plek aan huiswerk makende kinderen. Met een eenvoudig kacheltje is dat ook prima mogelijk in voor- en najaar. Uw eigen praktijkruimte in uw tuin? Het kan met een blokhut op maat. En eventueel kan uw tuinhuis op maat ook prima dienen als speelplek voor de kinderen en later de kleinkinderen. Ze zullen er blij mee zijn en u kunt ze fijn in de gaten houden terwijl u van uw prachtige gazon en bloemen geniet.

Spreek uw voorkeur uit

Zorg dus voor een goede voorbereiding en breng uw wensen in kaart. Alleen zo wordt uw schuur op maat precies dat wat u nodig heeft. Met een blokhut op maat worden al uw verlangens qua opbergruimte in uw tuin werkelijkheid.

https://www.frieshoutbouw.nl/site/