Renault1916v
Image default
Woning en Tuin

Top 5 meest vrolijke schilderijen

Met de top 5 meest vrolijke schilderijen aan je wand bekijk je de wereld met een glimlach. Want een vrolijk schilderij fleurt de boel gezellig op. Wat er ook op het schilderij staat maakt niet uit. De schilderijen die in deze top 5 staan hebben een aantal dingen gemeen. Vrolijke schilderijen vallen op door de heldere kleuren. De schilderijen zijn meestal dynamisch om de manier waarop de schilder schildert. Ontdek wat voor schilderij uit de top 5 vrolijke schilderijen bij jou past.

Waarom een vrolijk schilderij

Waarom zou je kiezen voor een vrolijk schilderij? Een schilderij bepaalt vaak de sfeer in de kamer. Een vrolijk schilderij is positief sfeerbepalend. Door het kleurgebruik kan bij een neutraal wat flets gekleurde kamer een meer sprekend kleurenpalet toevoegen. Ook zorgt het voor wat beweging en dynamiek in een ruimte.

Een vrolijk schilderij van dikke dames

Vol, met een neusje omhoog en een wijnglas in de hand: Iedereen kent de dikke dames van wel. Het zijn gezette dames van stand die altijd met de neus in de lucht staan. De dames zijn echter altijd in opperbeste stemming en hebben iets koddigs over zich. De vrolijkheid wordt vergroot door de heldere kleuren Dit schilderij wordt een herkenningspunt in het interieurstijl van de afgelopen 10 jaar.

Een vrolijk schilderij met dieren

Dieren brengen vaak voor een komische noot in het geheel. Ze zorgen zo voor wat vrolijkheid en luchtigheid in je interieur. Een schilderij met huppelende koeien, een groep olifanten of een gekke giraffe zorgen dat je met een glimlach je huiskamer binnenkomt.

Een vrolijk schilderij met kleuren

Kleuren spreken voor zich. Een schilderij met heldere kleuren zorgt dat een witte wand gaat leven. Een schilderij hoeft dan niet eens een onderwerp te hebben; een abstract schilderij met vrolijke kleuren is al een echte eyecatcher.

Een schilderij met een komisch moment

Die ene trouwfoto waar je net zo’n gek gezicht trekt is misschien toch wel een plaatsje op de wand waard. Want die foto laat precies zien dat jullie als paar het leven niet te serieus nemen. Een komisch moment is daarom altijd leuk aan de wand, zeker als het persoonlijk is.

Karikaturen van jezelf aan de wand

Een goede karikatuur van jezelf of je familie is ook een mooie wanddecoratie. Het straalt humor met een gezond vleugje zelfspot uit. Online vindt je allerlei mogelijkheden om een karikatuur van jou en/of je familie te maken.

https://www.schilderijidee.nl/olifant-schilderij.html

Gerelateerde artikelen

Spoed Slotenmaker Nijkerk

De avonturen van Barry Boomstamtafel

Linnen Dekbedovertrek, Premium Kwaliteit, Mooiste Prijs