Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Theoriecursus Amsterdam 123geslaagd

Bij ons is het mogelijk om 100% te slagen voor het theorie-examen, dankzij ons gemakkelijke theoriecursus.
Het enige wat je hoeft te doen hiervoor is je in te schrijven voor onze theoriecursus in Amsterdam bij 123geslaagd.nl

Nadat wij jouw aanmelding hebben ontvangen zullen wij contact met jou opnemen om een datum vast te leggen waarop jij de cursus kunt volgen, na de cursus zullen wij je nog dezelfde dag naar een CBR examen locatie begeleiden waar je succesvol het theorie-examen zal afleggen.
En mocht je het om wat voor reden dan ook niet slagen voor het theorie-examen, dan kan je kiezen voor een garantiepakket waarin je gratis onbeperkt cursus mag volgen en drie keer examen kan doen.

Ons theoriecursus is zeer eenvoudig opgezet waardoor vrijwel iedereen direct slaagt, zonder voorafgaand aan de cursus geleerd te hebben.
Op het moment dat de theoriecursus start gaan wij er vanuit dat je geen enkele kennis hebt over de verkeersregels, vooraf leren is dus niet vereist.

Onze deelnemers komen vanuit heel Nederland!

 

Iedereen in Nederland is welkom om deel te nemen aan onze theoriecursus, op dit moment bieden wij de cursus op 4 locaties aan.
De cursus wordt in Amsterdam, Den haag, Utrecht en Maastricht gegeven, en de cursuslocatie bevind zich altijd in de buurt van een CBR examen centrum.
Direct na de cursus zullen wij voor vervoer naar het CBR zorgen, zodat je direct deel kan nemen aan het theorie examen.
Wij zullen ervoor zorgen dat je met onze theoriecursus direct goed voorbereid bent voor het CBR theorie examen!