Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Op zoek naar een goedkope tweedehands auto? Ga naar dit autobedrijf in Lopik!

Bent u op zoek naar een autobedrijf in Lopik dat tweedehands auto’s voor een scherpe prijs aanbiedt? Dan bent u bij Autohuis Benschop aan het goede adres. Dit autobedrijf in Lopik biedt verschillende tweedehands auto’s aan van de merken Volkswagen, Seat, Škoda en Audi. Het gaat zowel om personenwagens als bedrijfswagens. Bovendien is het mogelijk om een auto te leasen. Het bedrijf biedt aantrekkelijke private- en financial-lease-contracten.

Wat biedt het bedrijf?

Naast het kopen van auto’s, kunt u ook voor andere zaken terecht bij dit bedrijf. Zo maakt u er gebruik van de onderhoudsservice, waar de specialisten periodiek onderhoud en reparaties uitvoeren. Ook voor een apk kunt u rekenen op het autobedrijf in Lopik. De ervaren monteurs zorgen ervoor dat uw auto goed blijft werken en geen gebreken zal vertonen. Mochten er enkele onderdelen moeten worden vervangen, dan wordt dit gedaan met de officiële onderdelen van het automerk. Hier beschikt het autobedrijf in Lopik namelijk over.

Over dit autohuis in Lopik

Het autobedrijf heeft al jarenlang ervaring, aangezien het in 1983 is opgericht. Nog altijd is de passie voelbaar. In al die jaren heeft het bedrijf niet stilgezeten – integendeel. Het bedrijf heeft een aantal uitbreidingen gedaan. Zo is het sinds 1997 gespecialiseerd in het onderhoud en de verkoop van de Volkswagen en werd het onderhoud en de verkoop van personenauto’s in 2011 uitgebreid. Inmiddels opereert het autobedrijf ook internationaal.

Prijs en kwaliteit

Ondanks het feit dat de meeste auto’s die worden aangeboden tweedehands zijn, is de kwaliteit uitstekend. De kilometerstand van de auto’s is namelijk erg laag, waardoor de auto nog jarenlang mee kan. Ook worden er relatief jonge auto’s aangeboden. Zo krijgt u dus een auto die zo goed als nieuw is voor een uitstekende prijs. Ook aan het onderhoud van uw auto bent u niet veel geld kwijt. Het bedrijf werkt zo snel en efficiënt mogelijk, zodat de prijzen laag kunnen blijven.