Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Marketplaces bieden grote kansen

Met Vendit kunt u ook verkopen via Marketplaces

Marketplaces zijn platformen waarop meerdere leveranciers producten kunnen aanbieden.  Denk bijvoorbeeld aan een bol.com of een Fonq. De verwachting is dat er steeds meer marketplaces bij blijven komen en dat het lastig maakt om een generieke webshop te blijven runnen zonder deze samenwerkingen. Vandaag de dag wordt al ruim 30% van de e-commerce aankopen in Europa voltooid op een marketplace. 

 

Marketplace module

Met het Vendit Systeem kunnen retailers gebruik maken van de zogeheten Marketplace module. Via die module plaatst het Vendit Systeem alle informatie over product- en voorraadstatus op de marketplace naar wens. Vervolgens kan de ondernemer gaan verkopen op één of meerdere van de vele marketplaces waarmee wij kunnen koppelen. Onder andere met; bol.com, Amazon, Blokker, VidaXL en Fonq.

 

Voordelen

Ook zonder een eigen webshop kunnen retailers hun producten aanbieden via marketplaces. 

  • Vanaf één marketplace tot 1.000 producten starten;

  • Uitbreiden kan per marketplace en/of aantal gewenste artikelen (per 5.000 stuks);

  • De producten met alle relevante data en afbeeldingen worden vanuit het Vendit Systeem (Premium of Enterprise) op de betreffende marketplace(s) geplaatst;

  • De orders (klantgegevens, bestelling én betaling) worden automatisch in het Vendit Systeem geïmporteerd;

  • Een Sendcloud of Transsmart abonnement? Deze zendingen kunnen direct vanuit Vendit aangemeld worden bij de vervoerder.

 

Inzicht is key! Zoals hierboven beschreven zorgt verkopen via marketplaces ervoor dat u meer efficiënt kan werken. Waar u vroeger geen idee had wat uw voorraad was en u uren bezig was met administratie en het uitschrijven van bonnen, kunt u deze tijd nu in uw klanten steken. Met een goed winkelautomatiseringssysteem is uw klant koning, terwijl u een hogere omzet draait. 


Wilt u meer informatie over een winkelautomatisering oplossing speciaal voor uw branche? Neem dan contact op met de experts van Vendit of vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

https://www.vendit.nl/