Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Loungebanken; een must voor je huis

Loungebanken; een must voor je huis

Als je op zoek bent naar een nieuwe bank, lees dan vooral even met ons mee. Wij raden namelijk iedereen aan om een loungebank te scoren en leggen je natuurlijk graag uit waarom. Maar eerst even de whats; want wat is een loungebank eigenlijk? 

 

Wat is een loungebank?

Een loungebank heeft eigenlijk veel weg van een hoekbank; ook in de loungebank kent men een groot zitgedeelte met daarin een hoek verwerkt, om lekker tegenaan te chillen. Het verschil? De leuning van de loungebank! Een loungebank heeft namelijk een rugleuning, waardoor je heerlijk in de hoek kan wegkruipen en de buik dus goed kan gebruiken om ultimate op te loungen! 

 

Waarom een loungebank aanschaffen?

De voornaamste reden? Om te loungen natuurlijk! Maar om nog een hele hoop andere redenen; om mee te beginnen zijn loungebanken vaak een stukje groter dan dat reguliere banken zijn, daarom brengt een loungebank al snel sfeer met zich mee. Je kan een loungebank door haar grootte namelijk met nóg meer kussentjes en dekentjes versieren dan een normale bank, wie wil dat nou niet? 

De tweede reden om een loungebank aan te schaffen is omdat het plaatsen ervan vaak hand in hand gaat met het besparen van ruimte in de woonkamer. Raar maar waar! Door het plaatsen van een loungebank heb je veel zitplekken in een compacte setting; kan je dus zomaar een aantal kamerstoelen de deur uit doen! En hoe gezellig? Gewoon met het hele gezin op de bank; samen een film kijken op de zondagmiddag of maandagavond! 

Reden drie? Door het inzetten van een loungebank kan je op een hele efficiënte manier jouw TV-hoek afsplitsen van bijvoorbeeld de achterkamer of de eethoek. Als je de loungebank zo neerzet dat deze als een soort lage muur fungeert, maak je automatisch een aparte hoek van het TV-gedeelte van jouw woonkamer! 

 

Binnen of buiten?

Oke, een loungebank binnen is dus echt te gek! Maar wist je dat er ook voldoende loungebanken zijn die je buiten kan plaatsen? Wij zeggen doen… zie je jezelf al lekker loungen met een goed boek, een glas wijn en een ondergaande zon? Of gezellig borrelen met de buurtjes of familie wanneer de zon tijdens de lente zo nu en dan weer eens lekker doorkomt? Loungebanken voor buiten gaan vaak gepaard met een lekkere zithoek en gaan door het materiaalgebruik vaak seizoen mee; het scoren waard dus! 

https://www.urbansofa.nl/