Renault1916v
Image default
Dienstverlening

LED Design Holland is een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van LED-advies én installatie

LED verlichting op kantoor is een duurzame keuze. LED lampen verbruiken namelijk veel minder energie in vergelijking met bijvoorbeeld TL-buizen. Je zult merken dan je uiteindelijk zo’n 60% bespaart op de energiekosten. Een mooie opbrengst om weer in je bedrijf te steken, lijkt ons. Maar LED kan veel meer opleveren. Zo gaan de lichtbronnen uitzonderlijk lang mee. Verder kun je als ondernemer subsidie aanvragen als je volledig overschakelt op Led.

In de meeste gevallen is LED ingebouwd in een doorzichtig omhulsel van slechts enkele millimeters. LED lampen zijn er in verschillende kleuren: blauw, wit, infrarood en meer-kleuren. De laatste variant ziet er uit als een ‘normale’ LED, maar er zitten twee lichtbronnen in het hulsel. In de meeste gevallen wordt gekozen voor groen en rood, waardoor geel licht wordt afgegeven. Meer-kleuren LED’s worden gemaakt met twee en drie pootjes. En dan zijn er nog full colour LED’s van meer dan twee kleuren. Dit soort lampen wordt gebruikt in beeldschermen, designmeubelen en lichtkranten.

Bespaar met LED in uw bedrijfshal

Op zoek naar professionele LED verlichting voor bedrijfshal? LED Design Holland kan je adviseren. In een gemiddelde productiehal zorgt de verlichting voor 20% van de totale energiekosten. Met een slim lichtplan en moderne LED lampen kun je de energierekening flink omlaag brengen. Welke lampen geschikt zijn, hangt van een aantal zaken af. Een expositiehal vraagt om ander licht dan een distributiecentrum. In een werkplaats zijn andere lampen nodig dan in een magazijn. Soms is het mogelijk om TL-armaturen om te bouwen tot LED-exemplaren. Het armatuur blijft behouden, de elektronische onderdelen worden vervangen. Is ombouwen niet mogelijk dan zijn er natuurlijk veel nieuwe LED-behuizingen om uit te kiezen.

Meer weten? Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw specifieke geval? Je kunt LED Design Holland bellen (076-888 33 00) en mailen (info@leddesignholland.nl). Heb je een korte vraag? Stel ‘m via de online chat. Het online contactformulier vul je in als je op een later tijdstip teruggebeld wilt worden.

https://www.leddesignholland.nl/