Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

High quality collection cars voor echte autoliefhebbers

Ben jij een liefhebber of bezitter van een oldtimer of exotic car? Dan moet je zeker dit artikel lezen. Wanneer je rondrijdt met een classic auto heb je vast al ondervonden dat je je auto niet in elke garage kan laten onderhouden en dat onderdelen van exotic cars en oldtimers niet gemakkelijk te vinden zijn. Gelukkig kan je hiervoor bij Vermant terecht. Ook wanneer je graag een klassieke wagen wil aankopen of verkopen, ben je hier aan het juiste adres.

Specifieke service

Classic cars vragen om een specifieke service. Zo’n parel moet immers met de beste zorgen omringd worden. Omdat het onderhoud van deze wagens niet zo vanzelfsprekend is en ze heel specifieke onderdelen bevatten, richt je je het best tot een echte specialist. Bij Vermant kan je terecht voor alle zorgen die jouw classic auto nodig heeft. Denk hierbij maar aan het klassieke onderhoud van je wagen, maar ook aan het instellen van de in- en uitlaatkleppen, het onderhouden en herstellen van het remcircuit, het klaarstomen voor de autokeuring en zoveel meer. Ook voor deelrestauratie (straalwerken, lassen, elektriciteitswerken, interieurrestauratie, poederlakken, metalliseren en verzinken) kan je bij deze specialist terecht.

Bescherm jouw bolide

Classic cars moeten extra beschermd worden. Het is belangrijk dat je je auto op de correcte manier laat reinigen, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Deze wagens vragen ook wat extra onderhoud op vlak van anti-roest, holle ruimtes, velgenbescherming enzovoort. Ook wanneer je je wagen wil stallen, wil je dat dit in de meest optimale omstandigheden gebeurt. Je kan je auto bij je thuis stallen, maar dit kan je ook bij Vermant doen. Als je hiervoor

kiest, wordt je wagen in een geoptimaliseerde, beveiligde en verduisterde ruimte gestald. Er zijn verschillende pakketten mogelijk wanneer je je classic auto laat stallen. In het startpakket staat uiteraard het stallen in een volledig aangepaste ruimte, het gebruik van een cover en het startklaar houden van je wagen door het gebruik van een druppellader. Hier kan je nog extraatjes aan toevoegen, zoals een maandelijkse controle van de bandendruk, een carcover op maat, een seizoenscheck– en wasbeurt en nog veel meer.

Oldtimer kopen of verkopen?

Wanneer je op zoek bent naar een classic car of jouw exemplaar graag wil verkopen, kan je beroep doen op de dienstverlening van Vermant. Bij het verkopen van je wagen zal je wagen naar waarde geschat worden, zodat je er zeker een correcte prijs voor krijgt. Bovendien zorgen zij er voor dat alle praktische zaken van de verkoop geregeld worden, zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.
Wanneer je op zoek bent naar een classic auto, kan je de stock van Vermant (online) bekijken. Je zult zien dat er echte pareltjes tussen staan. Misschien is een van deze klassiekers binnenkort wel de jouwe!