Gevelreclame: uw bedrijf in de schijnwerpers

Met gevelreclame zet u uw bedrijfspand of winkel letterlijk in de schijnwerpers. Geen bedrijf is hetzelfde en elke winkel is anders. Juist om deze redenen zijn er ontzettend veel mogelijkheden betreffende gevelreclame. U mag kiezen uit gevelletters, lichtbakken of reclameborden. Wij, van Presto Dimensions, maken ook een logo ontwerp voor uw bedrijf of winkel.

Gevelletters of verlichte reclameborden vallen op in het straatbeeld. Zo krijgt u meer klanten in uw winkel. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor gevelreclame.

Opvallende gevelreclame voor uw bedrijfspand of winkel

Het aanzicht van het pand zegt veel over het bedrijf dat zich achter de gevel bevindt. Genereer een goede eerste indruk door uw pand het gewenste company image te geven. Wij zorgen er voor dat we een passende uitstraling creëren voor uw onderneming door middel van gevelreclame.

Dit is een overzicht van de meest voorkomende vormen van gevelreclame:

  • Plaat belettering geschroefd / geboord tegen de gevel
  • Doos en freesletters letters in verschillende vormen en uitvoeringen mogelijk
  • Lichtbakken
  • Spandoek in een aluminium frame, geschroefd / geboord in de gevel
  • Direct beletteren op bestaande beplating
  • Raambelettering

Lichtbak tegen de gevel

Een lichtbak kan zowel op de grond, tegen de gevel van uw pand als op uw dak geplaatst worden. De bakken zijn er in alle vormen en maten. Een gebolde lichtbak of juist recht, enkelzijdig of dubbelzijdig en een lichtbak met of zonder reliëf.

“Met gevelreclame kan het winkelend publiek niet meer om uw winkel heen”

Gevelletters: kleurrijke reclame voor uw winkel

U heeft een zeer uitgebreide keuze aan gevelletters. De letters verschillen in dikte, materialen en uitstralingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van mentale, acrylaat, aluminium, dibond of kunststof gevelletters. Qua verlichting kunt u denken aan neon letters, frees gevelletters en doos letters. Iedere soort gevelletters heeft zijn eigen uitstraling. De gevelletters zijn altijd voorzien van energiezuinige LED verlichting.

Logo ontwerp

Breng uw logo weer tot leven met behulp van lichtreclame. Als u een nieuw logo wilt, kunt u alle kanten op. Het allerbelangrijkste is dat het logo past bij uw bedrijf. Een goed logo ontwerp blijft hangen en zorgt voor herkenning.

Wij zijn gespecialiseerd in al het bovengenoemde. Verschillende lichtreclame is mogelijk: van enkele kleuren tot full-color. Ook een combinatie van meerdere vormen van belettering is mogelijk.

“Lichtbakken zijn er in allerlei soorten en maten”

Alle maten van uw gevel worden zeer nauwkeurig opgemeten, om zo de best passende reclameborden voor uw gevel te realiseren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor gevelreclame

Als u interesse heeft in lichtreclame of opvallende gevelletters of car detailing van onze partner, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Dat kan via onze e-mail: info@prestodimensions.nl. Wanneer u nog enkele vragen heeft, neem dan telefonisch contact met ons op +31 (0) 79 59 37 561

Als u de aandacht van uw bezoekers vast wilt houden, kijk dan ook eens naar de mogelijkheden voor uw interieur.

https://www.prestodimensions.nl/

Auteur