Renault1916v
Image default
Bedrijven

Droomauto gevonden? Hier moet je rekening mee houden!

Is uw oog gevallen op een schitterende droomauto? Dan is het logisch dat u niet kunt wachten om de auto aan te schaffen. Omdat een auto een flinke investering is, is het extra belangrijk om bepaalde zaken op een rijtje te zetten voor u overgaat op de aankoop. In deze blog vertellen we u waar u rekening mee moet houden!

Lening tweedehandswagen

Een droomauto hoeft niet altijd splinternieuw te zijn. Vaak hangen aan nieuwe auto’s een groot prijskaartje, wat niet voor iedereen is weggelegd. Een tweedehandswagen kan er ook nog fantastisch uit zien en naar behoren functioneren, maar is een stuk goedkoper. Een lening voor een tweedehandswagen afsluiten is een mogelijkheid om de auto te financieren. Heeft u geen lening voor een tweedehandswagen nodig? Dan kunt u de auto geheel op eigen kosten financieren. Let goed op de kosten die u per maand kwijt zal zijn aan de auto. Dat een auto in de meeste gevallen duur is bij de aanschaf is een feit waar veel mensen rekening mee houden, maar de maandelijkse kosten kunnen ook hoog oplopen. Zorg ervoor dat u uw financiële situatie in kaart brengt zodat u weet wat u maximaal uit kunt geven.

Auto importeren

Het kan zo zijn dat u uw droomauto hebt gevonden, maar dat deze niet verkrijgbaar is in het land waar u woont. Een auto importeren vanuit het buitenland is dan een goede optie. Deze optie is in de meeste gevallen zelfs goedkoper dan een auto uit eigen land aanschaffen. Let goed of de kilometerstand op de geïmporteerde auto correct is. Er kan nog wel eens gefraudeerd worden met de kilometerstand, waardoor de auto in werkelijkheid aanzienlijk meer kilometers heeft gereden dan er staat aangegeven. Dit heeft invloed op het functioneren van de auto. Laat u bij twijfel altijd adviseren door een professional, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Geniet

Heeft u uw droomauto gekocht en is deze helemaal klaar om de weg op te gaan? Vergeet dan vooral niet te genieten en wees voorzichtig op de weg.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/voertuig-mobiliteit/auto/tweedehands/