Renault1916v
Image default
Dieren

Dit hondenpension ontzorgt u volledig tijdens uw vakantie

Het is voor veel hondeneigenaren erg belangrijk dat ze tijdens hun vakantie een uitstekend en betrouwbaar hondenpension inschakelen. U brengt uw trouwe viervoeter en beste vriend namelijk niet zomaar naar een pension. Woont u in Noord-Holland en wilt u uw hond onderbrengen bij een hondenpension omdat u bijvoorbeeld op vakantie gaat? Dan raden wij u aan om het pension Veldhoef in Putten te benaderen. Bij dit kleinschalige en persoonlijke pension staat het welzijn van uw hond altijd op één. Omdat ze erg kleinschalig zijn hebben ze alle aandacht voor de honden die er verblijven. Ze zijn gelegen in een prachtig natuurgebied en hier hebben de honden dan ook alle ruimte om samen te rennen en te spelen. Het enige dat vereist is, is dan ook dat uw hond sociaal is en goed met andere honden overweg kan. Zo spelen alle honden fijn samen en wordt er geen stress veroorzaakt.

U weet precies wat uw hond aan het doen is in dit hondenpension

Wanneer u tijdens uw vakantie uw hond naar dit hondenpension brengt, weet u te allen tijde wat uw hond aan het doen is. Bij hondenpension Veldhoef werken ze namelijk met een vaste dagindeling en een strak schema:

  • 7.30: de honden gaan naar buiten en de verblijven worden schoongemaakt.
  • 9.00: de honden gaan naar binnen en krijgen voer, hierna mogen ze even tot rust komen. De buitenrennen worden schoongemaakt.
  • 11.00: de honden gaan weer naar buiten.
  • 13.30: alle honden gaan weer lekker naar binnen toe om hun nodige rust te pakken.
  • 16.00: de honden en kunnen weer lekker naar buiten om met elkaar te spelen en te rennen.
  • 19.00: de honden gaan naar binnen voor hun tweede maaltijd, vervolgens gaan ze lekker slapen.

Neem contact op met het pension voor een kennismaking

Wilt u graag uw hond naar dit hondenpension brengen omdat u bijvoorbeeld op vakantie gaat? Neem dan gerust contact op met ze. Allereerst vindt er een kennismaking plaats met u en uw hond en wordt er een proefdag ingepland.

https://veldhoef.nl/