Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

De beste koerier in Rotterdam vinden

Als je een pakket of document snel en veilig wilt versturen, dan is het gebruik van een koerier misschien wel de beste optie. Maar hoe vind je de beste koerier in Rotterdam? In deze blog ga ik je wat tips geven over waar je op moet letten bij het zoeken naar een goede en betrouwbare koeriersdienst in Rotterdam.

Ervaring is belangrijk

Ten eerste is het belangrijk om na te gaan hoeveel ervaring deze bedrijven hebben met het verzenden van pakketten en documenten. Kijk ook of ze al lang genoeg actief zijn dat ze weten welke routes en wegen beter zijn om jouw pakket of document snel te laten aankomen. Kijk ook naar hun tarieven, want sommige koeriers kunnen verschillende tarieven aanbieden voor verschillende soorten pakketten of bestemmingen. Vergeet ook niet te controleren wat hun verzending limiet is; als jouw pakket groter is dan hun limiet, kan dit problematisch zijn.

Welke diensten worden aangeboden?

Tot slot moet je ook kijken naar wat voor extra diensten ze aanbieden. Sommige koeriers bieden bijvoorbeeld tracking-updates, waardoor je altijd op de hoogte kunt blijven van waar jouw pakket zich bevindt tijdens de reis. Ook kunnen sommige koeriers helpen met douaneformaliteiten als er sprake is van internationale verzending. Controleer daarnaast ook hun reputatie door reviews te lezen en feedback te checken op sociale media.

Kies voor Easy2Send

Easy2Send is een betrouwbare, ervaren koeriersdienst die actief is in Rotterdam en omgeving. Met hun jarenlange ervaring hebben ze een efficiënt systeem ontwikkeld om pakketten en documenten snel te verzenden en toch de prijzen betaalbaar te houden.

 

Easy2Send biedt een breed scala aan diensten aan hun klanten, waaronder internationale verzending via hun afdeling douaneformaliteiten. Ze bieden tracking updates op alle bestellingen, zodat je altijd kunt weten waar je pakket zich tijdens zijn reis bevindt. Ook heeft Easy2Send een grote capaciteit voor zendingen en kent geen verzendlimiet, dus ook grotere pakketten kunnen zonder problemen worden verzonden.

 

Bovendien heeft Easy2Send een uitstekende klantenservice en biedt 24/7 ondersteuning om ervoor te zorgen dat alle vragen en verzoeken snel worden beantwoord. Ze bieden ook incentives zoals kortingen voor frequente klanten of speciale aanbiedingen voor degenen die hun diensten vooraf boeken. Bovendien neemt Easy2Send extra maatregelen om ervoor te zorgen dat alle leveringen veilig zijn door gebruik te maken van de nieuwste technologie en veiligheidsprotocollen.