Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Bestel de unieke producten van Poppy Grace Mate bij Truckjunkie

Poppy Grace Mate is een Japans merk met een ruime historie. Het merk vindt de oorsprong in het Japan van de jaren zeventig, toen het percentage autobezitters in een rap tempo omhoog ging. Het bedrijf DIA Chemical ontwikkelde de vloeibare luchtverfrisser ‘Gracemate Poppy’. Dit product vond in 1987 haar weg naar de markt en is sindsdien al marktleider over de hele wereld. Wil jij meer weten over het merk Poppy en waar je deze populaire luchtverfrisser voor je vrachtwagen het beste kunt kopen? Je ontdekt alles in dit artikel.

Wat zijn de voordelen van luchtverfrissers van Poppy Grace Mate?

  • Je hebt altijd een frisse truck;

  • Je kunt een flesje Poppy makkelijk op je dashboard bevestigen met een dubbelzijdige tape;

  • Je kunt de sterkte van de geur eenvoudig zelf bepalen;

  • Een flesje Poppy Grace Mate gaat 3 tot 6 maanden mee.

Welke producten van Poppy Grace Mate zijn er?

Poppy-luchtverfrissers genieten wereldwijd een enorme populariteit onder vrachtwagenchauffeurs. Maar wist je dat je die onmiskenbare Poppy-geuren ook subtiel aan je achteruitkijkspiegel kunt laten bungelen? Poppy-geurhangers zijn niet alleen visueel een fraaie toevoeging, ze verspreiden ook nog eens een krachtig aroma door je cabine. Als kers op de taart kun je zelfs leuke Poppy-gadgets aanschaffen, zoals stijlvolle LED-lampjes die je flesje op het dashboard prachtig doen oplichten. Dat is toch werkelijk fenomenaal?

Waar kun je de producten van Poppy het beste kopen?

Al jouw Poppy-producten en andere truck accessoires kun je het beste aanschaffen bij Truckjunkie. Deze webshop levert niet alleen alles wat je nodig hebt voor jouw truck bij je thuis – je kunt het ook ophalen bij het fysieke bedrijf in Gemert. Doe je dit, dan ervaar je een tof fotomoment bij het Truckjunkie-logo. Zo’n foto is helemaal Instagram-waardig en maakt al jouw collegachauffeurs jaloers! Wacht daarom niet langer en bestel je Poppy Grace Mate-producten in de webshop van Truckjunkie.