Renault1916v
Image default
Bedrijven

Auto wrappen: professioneel bij Buitenbos Customs

Bent u de huidige kleur van uw auto zat, maar bevalt de auto u verder helemaal? Dan kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wrappen in Katwijk. Een auto wrappen houdt in dat er een nieuwe laag lak over uw auto aangebracht wordt. Dit kan mat of met glans en in iedere gewenste kleur. Geef uw auto snel een volledig nieuwe uitstraling voor een goede prijs!

Hoe werkt het?

U kunt uw auto laten wrappen bij Buitenbos Customs in Katwijk. Dit autobedrijf is gespecialiseerd in carwrapping. De carwrap wordt als een tweede huid op de lak aangebracht. Zo strak dat het niet van origineel te onderscheiden is. Alle contouren worden handmatig afgegaan en door middel van een vakkundige bevestiging wordt de wrap om uw auto gezet. Doordat de carwrap als een tweede laag over de auto gaat, blijft uw eigen autokleur en -lak behouden. Handig voor als u weer terug wilt naar de originele kleur.

Auto wrappen in Katwijk

Bent u enthousiast? Maak dan direct bij Buitenbos Customs in Katwijk een afspraak voor auto wrappen. Zowel personen- als bedrijfsauto’s kunt u bij hen laten wrappen.

U kunt ook bij autobedrijf Buitenbos Customs terecht voor autoreclame of om uw autoramen te laten blinderen.

https://buitenboscustoms.nl/