Renault1916v
Image default
Aanbiedingen

Alle informatie op payrolling op een rijtje

Als je een baan hebt met veel verantwoordelijkheid, ken je het vast wel. De ene naar de andere taak komt bovenop je takenlijstje te staan. Daarnaast kan je ook nog een behoorlijke verantwoordelijkheid over je personeel bij je dragen. Dit is dan ook niet altijd zo prettig, je voelt je vast vaak gestrest en neemt te veel hooi op je vork. Gelukkig is hier een organisatie die daarbij kan helpen, namelijk een payrollorganisatie. Deze organisatie neem taken omtrent het personeel van je over, waardoor er een last van je schouders af valt. Wil je meer weten over een payrollorganisatie? Lees deze blog dan snel door!

Verschillende voordelen van een payrollorganisatie

Als je ervoor kiest om een payrollorganisatie in te schakelen, zijn je werknemers officieel in dienst bij de payrollorganisatie. Dit scheelt jou als baas heel veel tijd. Daarnaast weet je zeker dat de zaken rondom het personeel geweldig geregeld worden, omdat een specialist alles over neemt. Een ander groot voordeel is dat je als werkgever zijnde geen werkgeversrisico meer hebt. Als een werknemer ziek is, dan hoef jij de werknemer niet meer door te betalen.

Er zitten wel wat kosten aan verbonden

Een vraag die zeker niet gek is, is een de vraag wat er voor jouw personeel en bedrijf gaat veranderen. Het antwoord is; vrij weinig! Jij blijft namelijk de werkgever en de werknemers blijven werken onder jou. Alleen achter de schermen verandert er iets. De werksfeer en de gezelligheid blijft gewoon, en jij bent nog steeds degene die de werknemers aanstuurt en de leiding neemt. Maar een punt wat wel veranderd is het uitbetalen van het loon, dit wordt namelijk gedaan door de payrollorganisatie. Voor jou als werkgever verandert er verder niet zoveel, maar we kunnen ons voorstellen dat er nog wel wat vragen zijn omtrent de kosten. Je betaalt namelijk de payrollorganisatie voor de diensten die jij hebt uitgekozen, denk aan; loon, premies, reserveringen, belastingen, feestdagen, pensioen, vakantiedagen en vakantiegeld, ziekteverzuimen en volledige administratie. Een vast bedrag noemen wordt een beetje lastig, je betaald namelijk geen vast bedrag per uur, daarom is het mogelijk om een offerte op te vragen voor Payroll kosten bij Payroll Select. 

https://www.payrollselect.nl/