Renault1916v
Image default
Bedrijven

aannemer Alkmaar, aannemer Beverwijk, aannemer Haarlem

aannemer Alkmaar

Ben jij woonachtig in Alkmaar en op zoek naar een aannemer Alkmaar? Wij kunnen je dan van dienst zijn. Wij zijn er voor de typische aannemersklussen. Daarbij kun je denken aan het verbouwen van je woning. Misschien is er veel achterstallig onderhoud en wil jij in plaats van dit vernieuwen, je gehele woning gelijk een grote beurt geven. In veel gevallen is dat ook voordeliger en duurzamer, dus het is helemaal geen slecht plan. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je een extra stuk aan je huis wil laten bouwen. Misschien is je huis niet groot genoeg, of verwacht jij een kind. Dan kan een extra kamer natuurlijk nooit kwaad! Wij staan je graag ter dienst.

aannemer Beverwijk

Niet alleen als je woonachtig bent in Alkmaar kun je bij ons terecht, maar wij staan ook der dienst als aannemer Beverwijk. Misschien heb je een leuke horecagelegenheid in Beverwijk. En wellicht heeft deze een opknapbeurt nodig. Dan kunnen wij op een duurzame manier een verbouwing uitvoeren. We hebben namelijk niet alleen ervaring met particuliere woningen, maar ook met veel horecagelegenheden. Op onze website kun je enkele resultaten zien van wat wij zoal hebben bewerkstelligd. Dan heb je er een beetje een beeld bij. Wij hebben veel ervaring in huis en zijn zeer betrouwbaar in de communicatie.

Aannemer Haarlem

Ben je woonachtig in Haarlem en heb jij een aannemer Haarlem nodig. Dan zijn bovenstaande mogelijkheden ook allemaal van toepassing. We begrijpen al te goed dat je daarvoor eerst even contact met ons wil hebben. Zodat je weet wat de precieze mogelijkheden zijn. Maar wij kunnen je ook met vele andere zaken adviseren. Het beste is om even te bellen, maar je kunt natuurlijk ook een mail sturen of ons online contact formulier invullen. We hebben al veel tevreden klanten en in de toekomst willen we er graag nog meer!

https://www.bouwbedrijf-tenboekel.nl/