Renault1916v
Image default
Bedrijven

Zelf de leukste buttons ontwerpen

Ontwerp bij deze buttonmaker uw eigen buttons! Bij Buttonsmaken.nl kunt u voor elke gelegenheid buttons bestellen met uw eigen ontwerp. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld uw bruiloft, bedrijfsuitje of kinderfeestje. Met een eigen tekst, foto of illustratie kunt u zelf de perfecte button, sleutelhanger of medaillebutton creëren voor de gasten van een feest, jubileum of bijeenkomst. Of gebruik buttons om uw merk of bedrijf te promoten. Deze webshop is niet alleen specialist in de verkoop van buttons, maar heeft ook buttonmachines en buttononderdelen.

Buttonmaker voor uw gepersonaliseerde button

Bij deze buttonmaker ontwerpt u uw buttons zelf in de designer. Zo bepaalt u het formaat, de kleur, de afbeelding en de hoeveelheid die u nodig heeft. Het is bovendien mogelijk om een eigen foto te uploaden voor een unieke button. De mogelijkheden zijn eindeloos en het resultaat is een gepersonaliseerde button waarmee u zeker succes zult hebben. Wilt u de buttons helemaal zelf maken met uw eigen machine? Buttons Maken heeft diverse soorten machines – van micro- tot megamodellen – en levert daarbij een pakket met alle onderdelen die u nodig heeft om aan de slag te gaan. Dankzij de bijgeleverde instructievideo leert u bovendien snel hoe het maken van buttons werkt.

Buttons kopen voor het maken van een klikbutton

Wilt u online buttons kopen die u zelf ontworpen heeft, dan is Buttonsmaken.nl dé specialist. Deze webshop heeft veel verschillende formaten buttons waar u uit kunt kiezen en verzendt dezelfde dag nog. Daarnaast is het ook mogelijk om eigen teksten of afbeeldingen te maken, die u zelf tussen de twee delen van een klikbutton plaatst. Hiervoor heeft u geen machine nodig. Voor klikbuttons in de formaten 56 mm en 38 mm downloadt u eenvoudig de sjablonen op de website.

Buttons bestellen kan bij Buttons Maken voor scherpe prijzen. Bovendien geldt dat hoe meer buttons u bestelt, hoe goedkoper u in verhouding uit bent. Deze buttonmaker staat graag voor u klaar voor persoonlijke en unieke buttons van een hoge kwaliteit!

https://www.buttonsmaken.nl/