Renault1916v
Image default
Alarmsysteem

Zelf ben ik nu zo’n tien jaar bezig met lockpicking

Met soms een pauze tussendoor. Het valt mij op dat meer beoefenaars dit hebben. Het ene moment zijn ze helemaal geobsedeerd, dan valt het op de achtergrond en enige tijd later komt het weer met volle kracht terug! Maar over de jaren heen heb ik via meerdere kanalen mijn passie voor lockpicking gedeeld. Toen ik voor het eerst mijn eigen ervaring deelde door een video te uploaden op YouTube, schrok ik van de enthousiaste reactie’s. Binnen een korte tijd was de video al honderduizend keer bekeken met allemaal leuke reactie’s en goede waardering.

Inmiddels is de video meer dan een miljoen keer bekeken.

 

 

Lockpicking video

Het blijft leuk om te zien dat mensen het waarderen. Daarna heb ik een webwinkel opgericht. Omdat ik zelf merkte dat de enige marktleider in die tijd onrealistische prijzen hanteerde. Dit omdat iedereen die een lock pick set wou wel naar hem toe moest komen. Gezellig met een forum erbij heb ik daar jaren plezier mee gehad.

Daarna nog een tijd een blog bijgehouden. De tijd hierna viel mijn aandacht een beetje weg van lockpicking en heb ik dit alles verkocht maar bleef ik het contact punt voor de klanten en bezoekers omdat de huidige eigenaren niet veel kennis hadden van het onderwerp

https://www.renault1916v.nl/lockpick-uitleg-van-allerlei-lockpicking-gereedschap/