Renault1916v
Image default
Bedrijven

Woon je in Geleen? Bekijk dan deze rijscholen in en rondom Geleen!

Je bent eindelijk oud genoeg om je rijbewijs te halen, hoe fijn is dat! Nu dat je eindelijk klaar bent om te gaan rijlessen is het uitzoeken van een geschikte rijschool de volgende stap in het behalen van je rijbewijs. Het is dan ook belangrijk een rijschool uit te kiezen die past bij jou wensen en jouw locatie. Ben je op zoek naar een geschikte rijschool in Geleen? In deze regio zijn er een hoop rijscholen te vinden die geschikt kunnen zijn voor jou. Hieronder leest u welke rijscholen het best beoordeeld, en het meest voordelig zijn in Geleen.

Rijscholen met een goede prijs

Geleen is een plek gelegen in Zuid-Limburg, nabij Sittard. Rijopleiding René Kreijen is een van de rijscholen die zeer voordelige pakketten aanbiedt. Hierdoor kun je zelf je rijlessen indelen en afstellen op jou wensen. Hierdoor zit je niet vast aan een pakket, en dus aan een vast bedrag. Deze rijschool is tevens ook gelegen in Geleen, maar is ook actief in naastgelegen dorpen.

Ook de ANWB rijschool is een rijschool die verschillende rijopleidingen onder een dak aanbiedt. Bijvoorbeeld de standaard opleidingen voor het behalen van een rijbewijs in alle verschillende categorieën. Daarnaast is deze rijschool een van de voordelige in deze regio, maar biedt daarnaast ook rijlessen aan in nabijgelegen plaatsen.

Ook gelegen in Geleen ligt de rijschool genaamd Rijtop. Deze rijschool biedt niet alleen autorijlessen aan maar tevens ook motorrijlessen en bromfietsrijlessen.

Rijscholen met een goede beoordeling

In Geleen bevindt zich een van de andere goed-beoordeelde rijscholen, genaamd rijschool Osseforth. Deze in Geleen gelegen rijschool is een rijschool met professionele en zeer leerzame rijlessen.

Rijschool Hans Klein is ook een van de best beoordeelde rijscholen van deze regio. Bij deze rijschool leer je rijden met een lesauto met dubbele bediening waardoor je de nieuwste rijtechnologieën aangeleerd krijgt. De rijinstructeurs van deze rijschool worden continu bijgeschoold.

Ook de rijschool Chris Adams is een goed beoordeelde rijschool. Chris Adams is een erkende rijschool in opleiding. Het is een rijschool gelegen in Voerendaal en is ook werkzaam in en rondom Geleen. Ook de rijschool 046 rijopleiding is een van de best beoordeelde in de regio Geleen. Deze biedt flexibele lestijden, goede persoonlijke begeleiding en een breed lesaanbod.

https://046rijopleidingen.nl/