Renault1916v
Image default
Bedrijven

weerbaarheidstraining Nieuwegein

Weerbaarheidstraining Nieuwegein

Heeft u het gevoel dat er vaak over u heen wordt heen gelopen? In dat geval kan een Weerbaarheidstraining Nieuwegein een echte aanrader zijn. Het is belangrijk om uzelf veilig te voelen en op een juiste manier met mensen om te gaan die bijvoorbeeld agressief gedrag vertonen. Wij helpen u daar graag mee, zodat u een aangenamer leven kunt leiden. Als het gaat om weerbaarheidstraining Nieuwegein, dan zijn er verschillende aspecten waar u aan kunt denken. In dit artikel gaan we daar verder op in.

RTGB

Een weerbaarheidstraining betekent ook dat u zichzelf moet kunnen beheersen. Dat betekent dat u bij een agressieve situatie geen agressief geweld en dergelijke gaat gebruiken, maar dat u er juist op een gepaste wijze mee omgaat. Dit is vooral relevant wanneer u als buitengewoon opsporingsambtenaar aan het werk moet. In veel gevallen moet u dan ook een examen afleggen en deze kunt u bij ons volbrengen. Bekijk de website om meer informatie over de RTGB cursus te vinden, zodat u weet wat u te doen staat bij eventuele problemen.

Agressieregulatie

Daarnaast geven wij ook workshops. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een workshop agressie-regulatie. Het voordeel van deze workshop is dat u meer inzicht krijgt in agressie. Als het gaat om agressie dan zijn er namelijk verschillende principes waar u aan kunt denken. Het is belangrijk om te weten hoe agressie werkt, want dit betekent dat u er ook wat aan kunt doen. Maar u kunt dan bijvoorbeeld ook verschillende situaties de-escaleren. Dus om meerdere redenen kan het aan te raden zijn om eens een workshop agressieregulatie bij te wonen.

Stress regulatie

Stress en agressie kunnen ook met elkaar samen gaan. Ook daaromtrent geven wij verschillende cursussen en vormen van coaching. Zodat de stress regulatie werkelijkheid kan worden.

http://deweerbaarheidsacademie.nl/