Renault1916v
Image default
Bedrijven

Wat is een dagcursus auto theorie?

 Als je eindelijk mag beginnen met rijlessen, dan is het slim om zo snel mogelijk na te gaan denken over het behalen van je theorie examen. Hoe vervelend dit ook is, het zal toch moeten. Als je het theorie examen namelijk niet haalt dan mag ook niet afrijden. Daarnaast is het belangrijk dat je goed voorbereid bent op je examen, want het examen doen is niet goedkoop en kost veel tijd, dat zou zonde zijn. Wil je nu zo snel mogelijk je theorie examen halen, dan kan je altijd nog een dagcursus theorie doen.  

 

Wat is een dagcursus theorie

Tijdens een dagcursus theorie komt alles aan bod wat je moet weten om je theorie examen te halen. Van gevarenherkenning tot verkeerskennis, alles komt voorbij. Tijdens een dagcursus krijg je vaak eerst een stuk theorie en kan je daarna een paar oefenen examens maken. Tijdens het theorie gedeelte krijg je uitleg over de verschillende onderdelen via video’s en praktijksituaties. De oefenexamens bestaan vaak uit vragen die ook op het echte examen gesteld kunnen worden en worden meestal ook op dezelfde manier geoefend. Zo krijg je een realistisch beeld van wat je kan verwachten op het examen van het CBR.

 

Voordelen

De voordelen van een dagcursus theorie zijn dat je vaak in een dag klaar bent voor je theorie examen en dat de slagingskans vaak hoger is. Dit omdat je precies weet wat je moet verwachten. Zo ben jij snel geslaagd en kan je zonder enige vertraging door naar het praktijkexamen!

 

https://theorie-oefenexamen.nl/dagcursus-theorie/