Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Wat doen ze bij een grote beurt voor de auto

Autobezitters moeten weten hoe ze hun auto in goede staat kunnen houden. Een van de belangrijkste diensten die nodig zijn voor een auto is een onderhoudsbeurt. Een afstelling zorgt ervoor dat de motor en andere delen van de auto efficiënt werken.

Een grote beurt voor de auto omvat meestal een verscheidenheid aan verschillende taken, zoals het vervangen van de olie- en luchtfilter, het vervangen van bougies, het controleren van de bandenspanning en meer. Deze service helpt u de gezondheid van uw auto te behouden en ervoor te zorgen dat deze jarenlang meegaat. Bij de grote beurt auto (100.000 km of meer) zal uw monteur uw auto dus volledig nakijken.

Opsomming grote beurt auto

Samengevat kunnen we dan het volgende zeggen over de grote beurt voor de auto. De grote onderhoudsbeurt is een aanbevolen onderhoudsbeurt voor uw auto. Het wordt elke 12 tot 24 maanden gegeven en omvat:

-Verversing van motorolie en filter

-Verandering van luchtfilter

-Wieluitlijning

-Remvloeistof verversen, remblokken en schijven verversen (indien nodig)

-Koelvloeistof verversen, radiator vloeistof verversen (indien nodig)

– Cabine luchtfilter vervangen (indien nodig)

-Motorolie, transmissievloeistof, differentieel olie verversen (indien nodig)

– Reiniging brandstofsysteem of brandstofinjectie (indien nodig)

Waarom is groot onderhoud belangrijk? 

Het is gemakkelijk om gepland onderhoud af te blazen als uw auto goed lijkt te lopen. Maar proactief onderhoud kan u helpen grotere problemen in de toekomst te voorkomen – en het kan u ook helpen om uw auto jarenlang probleemloos te laten rijden. Daarom is groot onderhoud belangrijk! Wacht dus niet tot er iets misgaat, maar maak vandaag nog een afspraak. Zodat u er samen met de garage voor zorgt dat de auto het nog een lange tijd volhoudt. Met jarenlange rijplezier als gevolg. 

 

https://www.haaimahylkema.nl/grote-beurt/