Renault1916v
Image default
Bedrijven

Vliegen buiten de deur houden

Vliegen zijn vervelend met hun gezoem en gekriebel. Daarnaast zijn vliegen en ook andere insecten vies. Ze kunnen veel bacteriën bij zich dragen. Daarom wil je ze niet in huis hebben. Zodra ze binnen zijn, zul je ze met een vliegenmepper doden, maar je kunt ze beter buiten de deur houden. Daarvoor kun je een vliegengordijn kopen.

Door een vliegengordijn in de deuropening te plaatsen kun je niet alleen vliegen, maar ook wespen en bijen op een diervriendelijke manier buiten de deur houden. Zo kun je binnen ongestoord genieten zonder dat je last hebt van rondvliegende insecten. De vliegengordijnen kun je in alle maten aanschaffen. Hierbij kun je denken aan de breedte voor je achterdeur, caravandeur, schuifpui enzovoort. Er zijn ook veel verschillende soorten vliegengordijnen. Voor ieder interieur is er wel een beschikbaar.

Een hulzen vliegengordijn

Een Soorten hulzen vliegengordijnen bestaat uit kleine kunststof hulzen. De kunststof hulzen zijn ongeveer 6 cm lang. De hulzen zijn gemaakt van polyethyleen. De hulzen blijven lang hun kleur houden. Omdat ze stevig, maar wel ook een beetje flexibel zijn hoef je niet bang te zijn dat ze direct stuk gaan wanneer ze tussen de deur komen. Daarom kun je lang genieten van het vliegengordijn dat opgebouwd is uit de kunststof hulzen.

Het aluminium vliegengordijn

Een aluminium vliegengordijn is zeer sterk dat voldoende licht doorlaat. Vliegen en andere insecten kunnen deze vliegengordijn niet passeren, zodat je binnen gevrijwaard blijft van de vervelende insecten. Ze zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar met kleine en grote schakels. Ook kun je ze in speciale prints aanschaffen.

Het is ook aantrekkelijk dat aluminium vliegendeuren niet al het zonlicht buiten houden. Je houdt met deze vliegendeuren de insecten buiten terwijl de zon heerlijk naar binnen kan schijnen. Je kunt de vliegendeuren kant en klaar bestellen. Daarvoor geef je de maat, uitvoering en kleur op. De schakels zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium waardoor de schakels sterk en slijtvast zijn.