Renault1916v
Image default
Auto’s en Motoren

Uw gewenste stuurhuis uit voorraad leverbaar bij deze specialist

Een belangrijk onderdeel van uw voertuig is het stuurhuis. Het is van belang dat het doet wat het moet doen om uw veiligheid te waarborgen. Dit veiligheidsonderdeel moet u dus tijdig laten controleren, aangezien het niet defect mag zijn. Bent u in het bezit van een Ford Ka of een Mercedes Sprinter en wenst u een revisie van uw stuurhuis? Dan bent u in goede handen bij Hans de Haas Auto-onderdelen. Zij zijn uw revisiespecialist in hydraulische stuurhuizen voor een Ford Ka of een Mercedes Sprinter, maar ook voor alle andere automerken! Deze specialist combineert kennis, ervaring en een snelle service om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Wat hen een echte stuurhuisspecialist maakt

Hans de Haas Auto-onderdelen onderscheidt zich als stuurhuisspecialist door u uitmuntende kwaliteit, optimale service en deskundigheid te bieden. Zij leveren dan ook alleen stuurhuizen waar zij 100% achterstaan. Wat zij u aanbieden, vertrouwen zij dan ook volledig op. Hierdoor wordt er geen moment getwijfeld over de kwaliteit en de functionaliteit van de aangeboden onderdelen. Zij halen de gereviseerde onderdelen uit elkaar, onderzoeken het grondig en testen het. Hierdoor bieden zij u een garantie op al hun stuurhuizen, of deze nu nieuw of gereviseerd is. Bovendien beschikken de medewerkers van deze stuurhuisspecialist over een enorme hoeveelheid knowhow op het gebied van auto-onderdeel en de revisie ervan. Voor hen kent een stuurhuis dan ook geen geheimen meer en kunt u uitstekend terecht voor technisch advies en ondersteuning.

 

Laat uw stuurhuis tijdig reviseren

Heeft u een stuurhuis dat defect is? Laat deze dan zo snel mogelijk nakijken! Als u er niet op voorbereid bent dat de stuurbekrachtiging minder goed werkt, leidt dit tot gevaarlijke situaties op de weg. Profiteer van de expertise en klantvriendelijke benadering van stuurhuisspecialist Hans de Haas Auto-onderdelen en neem direct contact met hen op!

https://www.hansdehaas.nl