Renault1916v
Image default
Bedrijven

Radio commercial laten maken

Vroeger dacht ik altijd dat een radio commercial iets was voor grote bedrijven met veel geld. Ik ben er echter achter gekomen dat dit helemaal niet waar is. Ook kleinere bedrijven kunnen gewoon een radio commercial laten maken en uitzenden! Ook het laten maken van de commercial is totaal niet omslachtig, zoals ik eerst dacht. Het is kort gezegd gewoon een plan maken, de commercial ontwikkelen en deze op het juiste moment uitzenden. Klinkt simpel, toch?

Adverteren op de radio

Door adverteren op de radio kun je effectief jouw doelgroep bereiken. Ik had daar zelf nog nooit echt over nagedacht, maar het is best logisch! Via Murekla kun je adverteren op regionale en landelijke omroepen. Zij kijken echt naar jouw doelgroep en via welke zender je deze het beste kunt bereiken. Uiteraard zijn er dan ook nog de diverse tijdstippen waarop je een reclame het beste kunt uitzenden. Murekla heeft hier zeer veel verstand van.

Jouw doelgroep bereikt

Voordat je een radio commercial maakt moet je weten wie je wil bereiken met deze commercial. Elke doelgroep luistert weer naar een ander radiostation. Vaak luisteren ze zelfs op andere tijden naar de radio. Murekla heeft goed inzicht in de diverse doelgroepen, radiostations en tijdstippen. Hierdoor kunnen ze ook voor jou zeer goed bepalen op welke manier je jouw doelgroep het beste bereikt.

Vraag een offerte aan

Wil jij jouw bedrijf ook op de kaart zetten bij jouw doelgroep? Vraag dan direct een offerte aan bij Murekla. Je kunt al adverteren op de radio vanaf 1250 euro. Ik heb gemerkt dat dit zich sowieso terugbetaald. Een zeer goede investering! Neem gelijk contact op met Murekla voor een offerte en bespreek samen met hun de mogelijkheden!

http://murekla.nl