Renault1916v
Image default
Bedrijven

Prachtige zegelringen voor dames en heren

p>Toen mijn vriend en ik 5 jaar samen waren, besloot ik om onze liefde te bezegelen met ringen. En nee, niet met een verlovingsring of trouwringen, maar met zegelringen. Ik weet dat mijn vriend die ringen heel erg mooi vind en niets anders zou willen dan ook zo’n mooie ring. Daarom besloot ik eens rond te kijken op het internet. Daar stuitte ik op de website van Zegelring voor u.

Op de website van dit bedrijf las ik al dat de zegelring een juwelen klassieker is die historie en familietraditie met elkaar verbindt. Dat klinkt goed! In dit artikel vertel ik meer over de zegelringen voor dames en heren die u hier kunt kopen.

Groot vakmanschap

Toen ik een kijkje nam in het assortiment van Zegelringen voor u zag ik al meteen dat het echt vakmanschap betreft. Deze ringen hebben in de meeste gevallen een enorme betekenis, wat ze echt tot unieke pronkstukken maakt. Wat ze nog extra uniek maakt, is dat de mogelijkheden bij dit bedrijf echt eindeloos zijn. Zo kon ik helemaal zelf bepalen of ik een zegelring met, of zonder initiaal wilde.

Omdat het een hele waardevolle bestempeling is, heb ik ervoor gekozen om een medewerker van dit bedrijf bij ons langs te laten komen. Zo konden we gemakkelijk de mogelijkheden bespreken en kon ik uitgebreid het aanbod van dichtbij bekijken.

Prachtige zegelring voor heren

Uiteindelijk ben ik geslaagd voor een prachtige zegelring voor heren. Ik heb gekozen voor een geelgouden ring met een heliotroop edelsteen er op. Het is een die vroeger al heel er populair was, maar door de jaren heen de stempel ‘oubillig’ kreeg. Tegenwoordig zijn deze ringen een stuk populairder en zijn ze weer helemaal hip en trendy. Ik heb voor een groene edelsteen gekozen omdat ik weet dat dat zijn lievelingskleur is.

Zegelring voor dames van goud

Ik vind een zegelring voor dames van goud heel erg mooi. Daarom ben ik voor mijn eigen ring ook voor goud gedaan, in precies dezelfde stomphoek vorm als de ring van mijn vriend. Maar dan zonder de edelsteen er op, want daar houd ik zelf niet zo van. Mijn vriend was heel erg verrast toen ik het doosje met 2 ringen er in aan hem gaf. Ze zijn ook zo mooi!

https://www.zegelringvooru.nl/